Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“de moeite”
Beoordeling van Sint-Baafskathedraal

Sint-Baafskathedraal
Van tevoren boeken
Meer info
77,10 US$*
Vanaf
Dagtrip met volledige daguitstap naar Gent vanuit ...
Geclassificeerd als nr. 4 van 171 dingen om te doen in Gent
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
8 januari 2018 beoordeeld

is altijd tof er eens in rond te dwalen.....zeker als er dan ook nog een tentoonstelling loopt.Gebouw geeft steeds weer rust.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank riaivan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.752)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

72 - 76 van 2.753 beoordelingen

4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van buiten is het een prachtig gebouw, van binnen is nog mooier. Als men van klassieke gebouwen houdt. , moet je deze zeker niet vergeten om te bezichtigen.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Stephand738
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet uniek of speciaal maar als je in de buurt bent loop je toch even naar binnen. Wat sober en donker binnen door veel donker hout en zwart marmer. Weinig kaarsen aan binnen.

Datum van activiteit: januari 2018
1  Bedank WendyvdH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sint -Baafskathedraal bevindt zich midden in het centrum van Gent.
De kathedraal is nog steeds in gebruik.
Absoluut een aanrader tijdens een citytrip aan Gent.
Erg mooie en zeer grote kathedraal.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank 570EricP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
22 december 2017 beoordeeld

Voor een Fotograaf is dit een plek die je lens de uitstraling geeft !
Binnenin is het een must,zeker een bezoekje waard !

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Victor C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sint-Baafskathedraal bekeken, bekeken ook

 

In Sint-Baafskathedraal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding