Judea 87
Heemskerk, Nederland

Leuk!

4,0 van 5 bollen2 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooi boutique hotel. De entree, restaurant en rooftop bar erg gezellig qua uitstraling. Cocktails lekker, wel aan de prijs 13-15 euro.

Ontbijt was erg lekker en uitgebreid. De kamer was ook mooi, leuk ingericht met items en posters. Enige nadeel was het geluid van de straat, de tram en het geluid van andere gasten. De wastafel zit in de slaap ruimte niet in de badkamer. En ik miste wat ruimte om de koffers neer te leggen. Was best krap rondom het bed.
Datum van verblijf: juli 2023
Exterior view
1.3 km van Yalo Urban Boutique Hotel Gent
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 24 juni 2023 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel, vriendelijk personeel, mooie kamers, alles zeer netjes. De ligging is super en heeft een geweldige rooftop bar waarvan je als klant geen last van hebt. Een echte aanrader! Parking direct onder het hotel, misschien wel wat prijzig.

Kamertip: Rooftop bar
Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 8 juni 2023

Heel mooi interieur, snelle bediening. Concept foodsharing. Heel divers in smaken.
Belevingsknop in het toilet: disco-effect.
Verwarmde rooftop met prachtig zicht over de stad.
Zeer lekker gegeten. Toch wel wat aan de dure kant...

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 25 mei 2023

Altijd een geweldige ervaring, lekker eten en drinken, fantastische cocktails die je kan drinken aan de bar of in de leuke hoekjes met hippe meubels. De rooftop is ook zeker een aanrader! Perfect voor een date-night of een gezellige avond onder vrienden.

Kamertip: Probeer zeker één van de lekkere cocktails en mocktails!
Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 13 april 2023 via mobiele applicatie

Gezellig. Vriendelijk. Duurder maar juist. Veel keuze. Komen zeker terug. We hebben eerst een aperitief en hapje genoten in de lounche. Hoofdgerecht en de rest op een van de mooiste plaatsen in het restaurant. Foutje in de menukaart on line en op de wijnkaart. Gingen het aanpassen. Na onze mondelinge opmerkingen had ik wel een kleine attentie gekregen. Maar nog altijd een aanrader.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 7 april 2023

De eerste keer dat ik in Yalo kwam, was ik van mijn sokken geblazen. Heerlijke schelpjes, Pulpo in perfectie, prachtige wijntjes erbij.
De tweede keer was ik een stuk minder impressed. De burrata was gewoontjes en de kip was rauw.

De sfeer blijft top. Bediening is vlot en vriendelijk. De place is hot en trendy.

Ik kom toch nog terug, hopelijk had de chef gewoon een slecht dagje

Datum van verblijf: januari 2023