Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tegenvaller”
Beoordeling van Het Groot Vleeshuis

Het Groot Vleeshuis
Geclassificeerd als nr. 96 van 982 Restaurants in Gent
Prijsklasse: 5 US$ - 17 US$
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt
Beschrijving: Imposant middeleeuws gebouw waar je Oost-Vlaamse streekproducten kan ontdekken en degusteren in hartje Gent. Het Groot Vleeshuis dateert uit het begin van de 15e eeuw. Vleeshuizen waren overdekte marktplaatsen waar de verkoop gecentraliseerd werd om toezicht te houden op de versheid en de kwaliteit van het vlees. Het gebouw heeft een merkwaardig en prachtig open houten gebinte. Wie omhoog kijkt, kan zich verlekkeren aan de typische Gentse Ganda ham. De ideale uitvalsbasis om de Oost-Vlaamse keuken te ontdekken, van aperitief tot dessert. Je kan er ook je (geschenk)pakket met Oost-Vlaamse streekproducten kopen.
15 december 2017 beoordeeld

Je zit er letterlijk in een grote glazen container midden in een historische markthal, wat een miskleun.
We waren met een grote groep en hadden de toeristische lunch, dit was niets anders dan brood met zéér beperkte keuze aan charcuterie (worst, kaas, ham, perskop), 2 schotels voor een tafel van 25 personen. Voor het toilet moest je terug naar buiten, 50 meter stappen naar een griezelig toilet... Toeristische lunch was dan ook een toeristische afzetterij.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Guide0123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vleeshuis, Manager van Het Groot Vleeshuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017

Beste,
dank voor uw reactie, jammer dat uw ervaring met onze Oost-Vlaamse streekproducten niet goed is bevonden. Hopelijk kunnen we u een volgende keer wel bekoren, want in de zomer kan men onder de hammen plaats nemen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (164)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 165 beoordelingen

18 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is er Zooo lekker.. je moet soms wel grote honger hebben haha grote porties krijg je.. ze zijn daar zo klantvriendelijk echt een aanrader

Bedank Laura C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrootVleeshuis1, Owner van Het Groot Vleeshuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2017

Dankjewel Laura! Altijd welkom voor grote en kleine hongertjes!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld

originele historische plek in stadscentrum. Voelt wat koel aan maar heeft zeker zijn charmes en moet je eens uitproberen. Proef er zeker een Oost-Vlaams streekproduct en neem een bordje vleesjes en kaasjes erbij.

Bedank Bibi144
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vleeshuis, Manager van Het Groot Vleeshuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017

Bedankt voor deze positieve reactie!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening was vriendelijk en vlot. Ideaal voor snelle lunch. De verwachtingen rond het eten lagen wel hoger. Niet warm genoeg en afwerking kan beter.

2  Bedank Marijke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vleeshuis, Manager van Het Groot Vleeshuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2017

Beste Marijke,

bedankt voor uw reactie en we zullen zeker rekening houden met uw suggesties : warmer en mooier afgewerkt bord. We zorgen ervoor om u een volgende keer nog beter te dienen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2017 beoordeeld

Van de streekgerechten de bloedworst met appeltjes en aardappeltjes genomen. Uitstekende bloedworst en voortreffelijke appeltjes. Tripel Karmeliet van 't vat! En koffie van Hoorens met koekje + chocolaatje. Eivol op deze zonnige dag en toch vlotte en zeer vriendelijke bediening.
Hoofdgerecht slechts 13 eurotjes en dat pal in de toeristische buurt. We komen terug.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Alexander102013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Groot_Vleeshuis_M, Manager van Het Groot Vleeshuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 april 2017

Bedankt voor de leuke feedback! Tot een volgende keer :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Groot Vleeshuis bekeken, bekeken ook

 

In Het Groot Vleeshuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding