jpenders
Apeldoorn, Nederland

Verblijf in Gent

5,0 van 5 bollen28 feb 2024 beoordeeld
Genoten van een prima verblijf. Alles top geregeld. Genoten van de diners in zowel Lof als Oliver Le Petit Bistro. Hotel personeel is vriendelijk en attent. Prima gym en een heerlijke Welness. Al met al voor herhaling vatbaar.
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 28 feb 2024
Beste Jos,
graag lezen we in de prima review die u heeft gepost dat u een top verblijf heeft gehad in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Het team, en in het bijzonder de collega's van de verschillende restaurants, appreciƫren de complimenten die u heeft genoteerd. Het is inderdaad aangenaam relaxen in Spa Reylof, met wellness pool en sauna's.
We bedanken u voor de vijf sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd, en zo het enthousiast aanbevelen van het hotel op TripAdvisor.
Altijd welkom in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof voor uw volgend verblijf gepland in Gent !

ā‚¬Ā 183
    ā‚¬Ā 118
2.0 km van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 26 februari 2024 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel. Gratis upgrade gehad, fantastisch ontbijt en vriendelijke medewerkers. Ook de salons boven zijn heerlijk om lekker te loungen en een borrel te drinken. Bistro was prima. Gent wel een lastige stad om in te rijden, veel eenrichtingsverkeer.

Datum van verblijf: februari 2024
Nikolaas De Boodt, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2024

Beste Ruard,
graag lezen we de heerlijke review die u heeft gepost na uw verblijf in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof.
Het team, en in het bijzonder de collega's van het ontbijt en Olivier, de bistro, waarderen de complimenten die u heeft genoteerd.
Wanneer de beschikbaarheid er is, en er een speciale reden voor is, bieden we onze gasten graag een free upgrade aan. Hoe fijn te ontdekken dat u dit heeft weten te appreciƫren. Het is inderdaad aangenaam aperitieven in bar The Living, op vrijdag - en zaterdagavond.
We bedanken u voor de vijf sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd, en het enthousiast aanbevelen van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof op TripAdvisor.

Beoordeeld op 20 februari 2024

Zeer mooi, net hotel. Prachtige kamers, van alles voorzien. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Ook het diner had een geweldige keuze en het was overheerlijk. Ik was hier vanwege zakelijk verblijf maar ook aan te raden voor ieder ander.

Datum van verblijf: februari 2024
Nikolaas De Boodt, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2024

Beste,
wat leuk dat u Pillows Grand Boutique Hotel Reylof via deze weg aanbeveelt, en dit voor zowel de business man, als voor de leisure gast. Graag lezen we de top review die u na uw verblijf heeft gepost. We vinden het fijn te ontdekken dat u het uitgebreide ontbijt buffet en het diner wist te appreciƫren. Het team, en in het bijzonder de collega's van housekeeping, waardeert de complimenten.
Dank u voor de vijf zeer mooie sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd.

Beoordeeld op 19 februari 2024

Echt een aanrader als je een hoog servicelevel hoog op je wensenlijstje hebt staan. Hier weten ze Ć©cht wat hospitality is! De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed, de ambiance is zeer prettig en de styling is een lust voor het oog.

Datum van verblijf: februari 2024
Nikolaas De Boodt, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2024

Beste,
graag lezen we de fantastische review die u heeft gepost na uw verblijf in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. De lovende woorden die u heeft genoteerd, heeft het team enorm weten te waarderen. Het is inderdaad zo dat het hotel, deels ondergebracht in een 18e eeuws herenhuis, een perfecte symbiose is van antieke elementen met moderne meubelstukken, verlichting, . . Wat fijn dat u dit naar waarde weet te schatten.
We bedanken u voor de vijf sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd en het enthousiast aanbevelen van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof op TripAdvisor.

Beoordeeld op 15 februari 2024

Heerlijk lang weekend gehad! Kamer top! Groot en schoon. Ontbijt zeer divers en erg goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Dichtbij het centrum. Geen gebruik gemaakt van de wellness maar zag er prima uit. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2024
Nikolaas De Boodt, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2024

Beste,
graag lezen we dat u een heerlijk, lang weekend heeft gehad in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Wat fijn dat u kunnen genieten heeft van de grote, schone kamer en het uitgebreide ontbijt buffet. Het team apprecieert de complimenten die u heeft genoteerd.
Het hotel beschikt inderdaad over een top-locatie; op slechts een handvol minuten wandelen van het historisch centrum, maar toch rustig gelegen.
We bedanken u voor de vijf sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd, en het aanraden van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof op TripAdvisor.

Beoordeeld op 13 februari 2024

Super ontbijt! Heel vriendelijk personeel, korte uitleg bij aankomst. Top locatie. Kamers super schoon.
wij hadden de kleinste kamer, wellicht wat weinig daglicht op de kamer maar dat is echt een detail.

Beste Moniek,
graag lezen we dat tijdens uw verblijf in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof alles heel goed verzorgd was.
Het team, en in het bijzonder de collega's van het ontbijt en housekeeping, apprecieert de complimenten. Jammer dat u net de kleinste kamer in het hotel had.
Het hotel beschikt inderdaad over een top-locatie; op een paar minuten wandelen van het stadscentrum met de belangrijkste bezienswaardigheden.
We bedanken u voor de vijf sterren waarmee u uw verblijf heeft geƫvalueerd, en op deze manier enthousiast aanbevelen van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof op TripAdvisor.