jorisgijbels

Helemaal top!

Beoordeling van Van Der Valk Hotel Gent
5,0 van 5 bollen27 jul 2024 beoordeeld
Hotel is top, personeel is heel vriendelijk. De kamer is heel netjes. Eten en ontbijt is heel lekker
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 27 jul 2024
Beste Joris,

Bedankt voor deze vijf sterren!

Wij hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen.

6.4 km van Van Der Valk Hotel Gent
7.1 km van Van Der Valk Hotel Gent
6.9 km van Van Der Valk Hotel Gent
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 25 juli 2024

Ontzettend aardig, vriendelijk en meedenkend personeel. Het eten is van goede kwaliteit. De wijn en bierkaart is voor ieder wat wils.

Datum van verblijf: juli 2024
Dominique van Deth, General Manager van Van Der Valk Hotel Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2024

Beste Rob,

Heel erg fijn om deze mooie feedback te mogen ontvangen! Wij delen dit met ons team!

Hopelijk tot snel?

Beoordeeld op 25 juli 2024

Weer de zoveelste bevestiging dat de Van Der Valk keten top is! Alles is altijd kraak net, grote kamers en moderne badkamers met klimaatregeling. In het restaurant was er een uitgebreide keuze . Prijs / kwaliteit is top.
Een echte aanrader!

Kamertip: Dicht bij het stadion van Gent. Ideaal voor verblijf en citytrip. Verschillende kamers voor mindervaliden. Het terras ligt wel langs de weg

Beste Ronny,

Bedankt om ons aan te raden bij toekomstige gasten. Dit waarderen we enorm.

Heel fijn dat jullie genoten van jullie bezoek aan Van der Valk hotel Gent.

Tot de volgende keer!

Beoordeeld op 25 juli 2024

Hotel is modern en redelijk nieuw. Personeel (zeker aan de receptie) is supervriendelijk. Ligging is ver van de stad in een lelijke omgeving. Kwaliteit eten heel goed, maar wel erg duur.

Beste Richard,

Bedankt voor het schrijven van een review over uw verblijf bij ons. Heel fijn dat u de service aan de receptie zo vriendelijk heeft ervaren, daar hechten we veel belang aan.

Tot de volgende keer!

Beoordeeld op 24 juli 2024

Heerlijk hotel. Bij binnenkomst ervaar je een oase van rust en comfort. De kamers zijn mooi groot ingericht en werden elke dag schoongehouden. Het personeel heeft een gouden griffel verdiend. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en liefdevol.

De fietsenstalling voor onze fietsen vonden wij aan de kleine kant voor de vele fietsen.

Beste Miep,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Van der Valk hotel Gent. Heel fijn dat u zo tevreden bent over ons team! Dat doet ons echt heel veel plezier.

Uw feedback over onze fietsenstalling nemen wij mee.

Tot de volgende!

Beoordeeld op 24 juli 2024

Zeer aangenaam verblijf, heerlijk geslapen, lekker eten en super vriendelijk en behulpzaam personeel!

Datum van verblijf: juli 2024
Dominique van Deth, General Manager van Van Der Valk Hotel Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2024

Beste Joost

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk dat je zo hebt genoten van je verblijf bij Van der Valk Gent. Uw mooie feedback over het personeel delen wij zeker met onze collega's.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten