joostlambregts

Toppie

Beoordeling van Van Der Valk Hotel Gent
5,0 van 5 bollen24 jul 2024 beoordeeld
Zeer aangenaam verblijf, heerlijk geslapen, lekker eten en super vriendelijk en behulpzaam personeel!
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 25 jul 2024
Beste Joost

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk dat je zo hebt genoten van je verblijf bij Van der Valk Gent. Uw mooie feedback over het personeel delen wij zeker met onze collega's.

Hopelijk tot snel!

ā‚¬Ā 66
8.2 km van Van Der Valk Hotel Gent
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 23 juli 2024

Gewoon heel goed hotel vriendelijk personeel zomer actie gratis parkeren was ook mooi meegenomen komen zeker nog eens terug

Datum van verblijf: juli 2024
Dominique van Deth, General Manager van Van Der Valk Hotel Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2024

Beste Milla

Dank je wel om even de tijd te nemen voor het delen van uw ervaring na uw bezoek aan Van der Valk Gent. Wat fijn dat u hebt genoten.
Wij kijken er alvast naar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 22 juli 2024

Wat een fijn hotel. De kamers zijn schoon, ruim en de bedden zijn heerlijk. Het restaurant biedt een heerlijk uitgebreid ontbijt met alleen maar verse producten. Wij hebben 2 avonden gebruik gemaakt van het restaurant. Het diner is heerlijk en het personeel doet er alles aan om het naar je zin te maken. De ligging van het hotel voor het bezoeken van Gent is zeer gemakkelijk. De auto in de parkeergarage van het hotel en daarna met de bus, die naast het hotel stopt en de tram naar het gezellige centrum van Gent. Brugge is binnen 45 minuten te bezoeken en zeker de moeite waard. Ook een bezoek aan Knokke-Heist is binnen een uur aan te rijden. Een hotel waar wij nog weer naar terug gaan

Kamertip: Geniet van je verblijf in het hotel

Beste

Bedankt voor deze geweldige review! Wij zijn heel blij dat jullie zo hebben genoten van uw verblijf bij Van der Valk Gent. Jullie lovende woorden over het personeel doen ons enorm veel deugd. Wij delen uw feedback zeker met onze collega's.
Hopelijk mogen wij jullie opnieuw verwelkomen bij Van der Valk Gent.

Beoordeeld op 20 juli 2024

Prima hotel, voor mijn zakenreis helemaal goed! Snel weer op de snelweg.
Eten prima, en heerlijk even uitrusten op de 10e etage met mooi uitkijk over de stad.

Beste

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat u bent gaan kunnen genieten van onze skybar.
Hopelijk tot snel bij Van der Valk Gent.

Beoordeeld op 19 juli 2024

Voor het werk hier 6 nachten geslapen. prima hotel om zeker nog een keer terug te komen. Heerlijk ontbijt en goed restaurant waar we iedere avond hebben gegeten.
Kamers zijn luxe en zeer schoon. Top hotel

Beste

Dank je wel om even de tijd te nemen voor het delen van uw ervaring na uw verblijf bij Van der Valk Gent. Wat leuk om te lezen dat u zo hebt genoten van uw verblijf bij Van der Valk Gent. Wij kijken er alvast naar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen bij ons!

Beoordeeld op 17 juli 2024

Heerlijk verblijf gehad. Dikke 10 voor het personeel. Welke afdeling dan ook, iedereen is even vriendelijk en super aardig.

Datum van verblijf: juli 2024
Restaurant Van der Valk, Overig van Van Der Valk Hotel Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2024

Beste

Wauw dankje wel voor deze geweldige review! Wat fijn dat u zo enthousiast bent over het personeel, dit doet ons enorm veel deugd om te lezen. Hopelijk mogen wij u opnieuw verwelkomen.