Wij zijn hier drie nachten geweest. Het ontbijt is HEEL uitgebreid. Gevriesdroogd fruit, broodjes, pannenkoekjes (niet droog), yoghurt, toast brood met jonge kaas en koffie is wat mij de ochtend door brengt. Je gaat met een te volle buik de deur uit. De kamers zijn netjes, schoon en fris. Wij keken uit op de Arena. Gelukkig was er geen wedstijd oid waardoor wij geen moeite hadden met parkeren of overnachten. De derde avond/nacht hoorde ik een lage bromtoon. Ik heb gezocht maar ik denk dat deze van buiten kwam. Waarschijnlijk van de industrie naast het hotel. Het hotel ligt even buiten de stad dus je hebt echt een auto nodig wil je wat zien of doen. Ik kan me niet zo vinden in de klachten over de wc (te klein/geen slot) of de wc rol in de badkamer. Ik ben met mijn partner, daar hoef ik de deur niet voor op slot te doen. Het personeel is heel vriendelijk en de liften (3) zijn heel snel dus je staat nooit lang te wachten. De parkeerkaart (ā¬10,00 per dag) werd direct gevalideerd waardoor wij alle dagen gewoon in en uit konden rijden. Tja, wat zal ik zeggen? Het hotel, de faciliteiten, de parking, het huren van electrische scooters, het ontbijt, de ontvangst, ik vond het allemaal perfect! Wanneer we in Gent zijn komen we hier echt terug!