Joepert
Bovenkarspel, Nederland

Gent met drie dagen regen.........

4,0 van 5 bollen18 sep 2022 beoordeeld
Drie dagen regen tijdens ons verblijf onlangs in het mooie Gent. Het Ibis bij de St Baafs Kathedraal is centraal gelegen. Je kunt vanuit het Ibis alle kanten op en alle restaurantjes, terrassen en bijzonderheden liggen bij wijze van spreken om de hoek. Het hotel is netjes en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige mensen aan de receptie en via het internet kun je al voor je reis in- en uit checken, handig ! Kamer en badkamer schoon, redelijk goede bedden en uitstekend ontbijt buffet !
Datum van verblijf: september 2022
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum St Baafs Kathedraal, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 19 sep 2022
Beste gast,
Bedankt voor uw review

We zijn er blij mee dat u een geslaagd verblijf heeft gehad. Fijn dat de gastvrijheid van onze medewerkers en onze netheid pluspunten voor u betekenden. Spijtig alleen, dat u zoveel regen heeft gehad! Hopelijk heeft de centrale locatie dit goedgemaakt.

Wij ontvangen u graag terug bij een eventueel volgend bezoek.
Vriendelijke groet,

ā‚¬Ā 138
0.8 km van Ibis Gent Centrum St Baafs Kathedraal
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 11 juli 2022

Prima hotel voor een tripje naar Gent. Fantastisch gelegen naast de beroemde St Baafs kathedraal en de grote markt, Tientallen eettentjes vlak in de buurt alsmede de toppers de Graslei en Gravensteen. Hotel zelf is schoon maar wel vrij eenvoudig. Alleen t ontbijt vond ik vrij karig

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 17 april 2022

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 februari 2022 via mobiele applicatie

Aangenaam verrast door het mooie in interieur van onze kamer. Ze is klein, maar heel goed verzorgd! De ligging vlak naast Sint-Baafs is echt ideaal! Ik mis enkel een koffiezetje in de kamer. Absoluut zijn geld waard! Het verbaast me dat je voor zo'n prijs, zo'n verzorgd hotel vindt in het centrum van Gent, dichtbij alles.

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 16 februari 2022

Het was een heerlijk weekend we hebben genoten .ontbijt was heerlijk en divers het personeel vriendelijk en zeer behulpzaam ook heel fijn was dat we de beschikking hadden om te bestellen bij de bar in het restaurant. In Ć©Ć©n woord geweldig heerlijk en fantastisch.

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 27 januari 2022 via mobiele applicatie

Toplocatie. Moderne kamers , goede bedden , badkamer OK voor budget hotel. Zeer vriendelijke behulpzame staff aan de receptie.
Verwarming [ Daikin airco/verwarming ] was niet voldoende om kamer echt warm te krijgen
Het was buiten net boven 0 gr C.
Kleine parkeergarage onder het hotel. Met grote wagen zal het zeer lastig zijn om weer naar boven te rijden
Zeer nauwe bocht zonder overzicht.

Datum van verblijf: januari 2022