US$Ā 93
Expedia.comUS$Ā 94
Hotels.comUS$Ā 94
StayForLongUS$Ā 101
Beoordeeld op 26 maart 2023

Een nacht geboekt op zaterdag. Ondanks dat het hotel volboekt was (marathon van Gent) verliep de incheck snel en probleemloos en werd ik geholpen door een zeer vriendelijke jongedame. Stijlvolle inrichting van de openbare ruimtes en kamer. Een kamer met kleine afmetingen maar voorzien van alle comfort. De ligging in het centrum is uitstekend. Wel wat luidruchtige voorbijgangers (kamer lag aan de straatkant) maar daar kan het hotel niets aan doen. Mooi hotel, mooie service, mooie ervaring. Heb genoten van het verblijf.

Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2023

Beste gast,

Wat fijn dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u de vriendelijkheid van ons personeel als pluspunt aanhaalt. Dat lezen we graag.

Met vriendelijke groeten en graag tot nog eens,

Beoordeeld op 1 augustus 2022

In het hotel zijn honden toegelaten. Tegenover mij sliep een echtpaar met hond. Deze blafte regelmatig 's nachts. De douchekop lekte en tikte hard op de douchebak. Verder sliep er iemand op de kamer naast mij met een verschrikkelijke hoest. Dit alles gemeld aan de balie en als reactie kreeg ik te horen:"Vervelend meneer". Rest van de dag niet fatsoenlijk meer kunnen werken omdat ik gesloopt was.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2022

Beste Renato,
We stellen het op prijs dat u een berichtje achterlaat.

We vinden het erg spijtig dat u door gehorigheid geen goede nachtrust genoot in ons hotel. We vinden het comfort van onze gasten erg belangrijk en proberen dan ook voor zover dat mogelijk is een oplossing te zoeken. Helaas was het hotel volzet tijdens uw verblijf en konden we u daarom geen andere kamer aanbieden. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk was de kamer verder wel naar wens.

We verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw voor een betere ervaring.

Beoordeeld op 19 juli 2022

Prima ligging dicht bij het centrum van Gent toch totaal geen hinder van de feestelijkheden.
Nette kamer prima bed de badkamer is klein maar perfect in orde.
Ook het ontbijt was zeker in orde.
Was een fijn verblijf voor ons, Bedankt hiervoor aan het ganse team van ibis gent centrum Opera.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2022

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u genoten heeft van het comfort van onze bedden en dat het ontbijt gesmaakt heeft.
Ook fijn dat u de vriendelijkheid van ons personeel als pluspunt aanhaalt.

Beoordeeld op 22 mei 2022 via mobiele applicatie

Voor een weekeindje Gent is dit Ibis hotel ideaal gelegen. Ontvangst was vriendelijk en behulpzaam.

De kamers en badkamers zijn bij Ibis klein. Dat is voor ons een bekend gegeven. Geen probleem als je vnl. in de stad bent.

De vloerbedekking in de gang Ʃn op de kamers (1e etage) mogen wel een stevige shamperolletje (schoonmaakbeurt) hebben. En ook de kamers komen mede daardoor niet schoon over. Bij de randen bij de plinten in de kamers mag het zeker schoner.

Onze kamer was warm. Omdat we aan de straatzijde sliepen is een open raam geen optie. Te luidruchtig. Helaas maakte de airco in onze kamer ook veel lawaai.

Het lijkt erop dat er weer eens wat groter onderhoud nodig is.

De parkeerplaats onder het hotel is ideaal.

Al met al een OK hotel voor een geweldig gezellig weekend in Gent.

Datum van verblijf: mei 2022
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2022

Beste gast,
Dank u voor uw feedback.

Het doet ons een plezier dat jullie zo tevreden zijn over onze makkelijke parkeergarage onder het hotel en onze service!
Het spijt ons echter dat de netheid van de kamer niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed. Dat is zeker niet onze standaard en we zullen dit dan ook bespreken met ons schoonmaakteam. We bieden verder ook grotere kamers aan.

We hopen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf en verwelkomen jullie graag opnieuw!

Beoordeeld op 29 maart 2022 via mobiele applicatie

Voordeel van Ibis Center Opera Gent is zoals de naam het al aangeeft in het centrum van Gent bevind. Je loopt meteen de historische binnenstad in met alle bezienswaardigheden, de restaurants en café’s, kortom het levendige prachtige deel van Gent. Het personeel is super vriendelijk.

Het nadeel van Ibis Center Opera Gent is de kleine kamer en de erg krappe badkamer.Wel kan het raam open s’nachts voor de frisse lucht.

Kamertip: Tegenover Ibis center Opera Gent is een Japans noedelrestaurant, echt een aanrader, het levert een goede prijs/ kwaliteit.
Datum van verblijf: maart 2022
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Gent Centrum Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2022

Beste Maria,
Bedankt voor deze beoordeling.

Het doet ons plezier te lezen dat onze centrale ligging voor u een pluspunt was. Hopelijk vormde de grootte van de kamer geen al te groot ongemak en kon u toch van uw verblijf genieten. Namens ons team willen we u bedanken voor uw compliment.

Een volgende keer staan we dan ook graag weer voor u klaar.