“Restaurant Lys d’Or van begin tot eind verrassende presentatie en smaakpallet”
Beoordeling van Restaurant Lys d'Or

Restaurant Lys d'Or
Geclassificeerd als nr. 17 van 1.580 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 24 - € 49
9 april 2024 beoordeeld

Sinds mijn kennismaking in november ben ik er tweemaal met vrienden geweest en ook alleen, zeer vriendelijke en bediening.
Super chef, dit is één van de weinige restaurants met een kaas keuze om U tegen te zeggen.
Super qua prijs kwaliteit. Ik zal er nog regelmatig gaan lunchen of dineren

Datum van bezoek: november 2023

4 maart 2024 beoordeeld

Tweede maal hier, en opnieuw zeer positief verrast door smaken en totale beleving. Producten zijn topkwaliteit en chef en zaalverantwoordelijke zorgen voor een antwoord op alle vragen. Met advies ook een sublieme wijn (onbekend uit Libanon) ontdekt. Bereiding van signature dish door chef Ignace was nog een extra hoogtepunt. Je zit ook rustig en kan ongestoord volop genieten. En parking tot vlak voor de deur is ook meegenomen. Tweede maal gegeten op sterniveau.

• Sfeer
12 februari 2024 beoordeeld

Wij gaan regelmatig naar lys d'or
Altijd Culinair genoten van begin tot einde vriendelijke bediening, heel mooie locatie

• Sfeer
12 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een lunch met ex- collega’s maar na al die jaren vrienden gebleven en gaan af en toe samen lunchen.
Ik had Lys D’Or voorgesteld en iedereen was supercontent en verrast. Zowel het interieur, onthaal, bediening en het superlekker eten all in was af.
Bedankt. Tot volgende keer

5 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Top klasse , zeer verfijnde gerechten in het set menu, signatuurgerecht met pasta en truffel aan tafel klaargemaakt.
Wijnkeuze voldoende ook per glas te bestellen. Rustige sfeer in modern kader.

Datum van bezoek: februari 2024
Ignace Wattenberge, Eigenaar van Restaurant Lys d'Or, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2024

Beste Christian,

Hartelijk dank voor de vijfsterren beoordeling en de heel mooie feedback!

Heerlijk om te lezen dat u genoten heeft van ons signatuurgerecht met zaalbereiding en onze wijnkaart u wist te bekoren.

We appreciëren uw vertrouwen in ons restaurant en de tijd die u nam om een review achter te laten.

Graag tot een volgend bezoek!

Met vriendelijke groeten,

Ignace Wattenberge
Chef restaurant Lys d'Or

Reizigers die Restaurant Lys d'Or bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen

In Restaurant Lys d'Or geweest? Deel je ervaringen!