Een beetje een buitenbeentje vermits het geen restaurantbezoek is maar een Takeaway. We waren immers maar met z’n tweeën voor Kerstmis en we hadden een goede ervaring van tijdens de lockdown. Dus zijn we voor hun “Kerstafhaalmenu” gegaan. En het viel opperbest mee.
Eerst natuurlijk fijne champagne, we hebben zelf voor een hapje gezorgd.
Als voorgerecht kregen we een carpaccio van coquille Sint Jacobs met bloemkoolstructuur. Ik ben een liefhebber van coquilles en ze waren uitzonderlijk goed, stevig maar toch boterzacht met een subtiele vinaigrette.
Daarna een ravioli van kreeft met groentjes en Bouillabaissesaus. Zeer fijn met lekkere stukjes kreeft. Zacht en evenwichtig gerechtje.
Onze keuze maar misschien iets te veel kreeft: een Bisque met Armagnac. Vol smaak, evenwichtig maar misschien iets te vloeibaar. Pas op, terug wel lekkere stukjes kreeft.
Als hoofdgerecht hadden we een hertenfilet met witloof, pompoen, boschampignons en poivradesaus. De groenten waren smaakvol en ondanks het opwarmen beetgaar. Het vlees was - terug ondanks het opwarmen - net iets minder dan rosé en dus zeer sappig. Chapeau!!
Het kaasnagerecht hebben we wegens vol de dag erna opgegeten. We gaan de Livarot en de La Tosi gorgonzola wel ergens trachten te vinden. Zeer lekker!
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.