“Heerlijke avond in stijlvolle ambiance”
Beoordeling van Restaurant Lys d'Or

Restaurant Lys d'Or
Geclassificeerd als nr. 17 van 1.580 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 24 - € 49
1 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig interieur, zeer aangename ambiance, vakkundig en vriendelijk team en niet te vergeten een chef die heerlijke gerechten serveert. Kortom een restaurant om zeker eens te bezoeken.

Datum van bezoek: juli 2023
Ignace Wattenberge, Eigenaar van Restaurant Lys d'Or, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2023

Hartelijk dank voor de vijfsterren beoordeling en de mooie feedback!

Alles wat een chef graag wenst te lezen! Bedankt ook voor de complimenten voor ons fantastisch team.

Heel fijn om te lezen dat u genoten heeft van zowel de bediening, de keuken als het kader.

We appreciëren uw vertrouwen in ons restaurant en de tijd die u nam om een review achter te laten.

28 juni 2023 beoordeeld

wij zijn met ons team gaan dineren ,en verrast !zeer aangename ontvangst vriendelijkheid top, leuk ontmoeting met de chef aan tafel heel spontaan ,ook heel attente bediening super , heel mooie Culinaire keuken ,detail verfijnd ,oogstrelend ,voor herhaling vatbaar wij hebben een zeer mooi avond beleefd dank u en tot ziens .

Datum van bezoek: juni 2023

Beste,

Wat een parel van een feedback! Hartelijk dank voor de vijfsterren beoordeling!

Zo te lezen kon u genieten van onze Lys d'Or beleving op zijn best. Dat u een "zeer mooie avond" heeft beleefd, is het mooiste compliment dat u kan geven, bedankt!

Graag tot een volgend bezoek.

10 juni 2023 beoordeeld

Schitterende ervaring met geweldige chef en sommelier. Fantastische gerechten en bijpassende wijnen. Zeer vriendelijke bediening aan de tafel, steeds met een glimlach. Heb al veel minder gegeten bij bekende sterrestaurants. Vertrokken na 5 uur (zesgangenmenu) met een zeer voldaan gevoel. Ze zien ons hier zeker nog terug.

Datum van bezoek: juni 2023

Beste,

We zijn heel blij te lezen dat u de tijd kon nemen om te genieten van het moment.

19 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Genieten in een stijlvol kader! Elke keer verrast door de heerlijke en mooie creaties. Aangename bediening met flair. Bedankt voor een wederom mooie avond.

Datum van bezoek: april 2023

3 januari 2023 beoordeeld

Genoten van heerlijke gerechten met sublieme passende wijnen. Heel vlotte stijlvolle bediening. De betere klasse restaurant in een heel stijlvol herenhuis.
Onze smaakpapillen werden meegenomen op een culinaire reis.

Datum van bezoek: januari 2023
Ignace Wattenberge, Eigenaar van Restaurant Lys d'Or, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2023

Beste Ariane,

Top! Wat een fantastische feedback om het jaar mee te starten!

Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten voor ons keuken- en zaalteam.

Graag tot een volgend bezoek.

Reizigers die Restaurant Lys d'Or bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen

In Restaurant Lys d'Or geweest? Deel je ervaringen!