Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 89
Hotels.comUS$ 89
TripadvisorUS$ 89
Priceline
TravelocityUS$ 89
FindHotelUS$ 89
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (448)
Beoordelingen filteren
448 resultaten
Waardering van reizigers
160
198
64
16
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
160
198
64
16
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 448 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2019 via mobiele applicatie

Dit niet standaard hotel ligt op loopafstand van het centrum. De superior kamer was zeer schoon, ruim, fijne bedden en een nette badkamer. Personeel is zeer vriendelijk.
Wij hebben dit hotel bezocht met een groep van 31 personen waardoor er ‘s morgens door een grote groep gebruik werd gemaakt van het ontbijtbuffet. Dit was geen enkel probleem. Het aanvullen was goed en ruim voldoende keuze.
Het hotel heeft wel vele trappen en opstapjes. Dat kan voor sommige mensen een probleem zijn.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank IngridHHW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Kamer viel tegen, veel beschadigingen en spinnenwebben aan het plafond. Mooie ligging in het centrum en gekoppeld aan een Ierse Pub. Na 22:00 geen receptie dus krijg je 1 sleutel mee. Ontbijt is simpel en met € 14,00 per persoon erg duur.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank coertt2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2019

Het personeel was super vriendelijk! Meteen welkom in het hotel en prijs kwaliteit was super!!! De familiekamers zijn ook zeker een aanrader voor grote groepen! Nog steeds veel privacy met de 4 aparte bedden! Garage boxen zijn voorzien tegen een kleine prijs. Locatie is ideaal!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank justinevandenbergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2019

tip voor iedereen, boek niet kamer nummer 25! deze kamer kijkt uit op een Ierse pub. Nadat ik geboekt had, ontving ik een mail dat ik rekening diende te houden met geluidsoverlast tot 1 uur in de nacht, dan zou de pub dicht gaan. Leek me prima. Echter de pub ging om 400 uur dicht, dan het personeel nog schoonmaken en buiten een drankje doen. half 5 dus. niet normaal wat een herrie. al had ik de kamer gratis gekregen, dan nog niet genomen.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank hotel23456
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018

heel goede ligging. Rustig en toch bijna in centrum.
Op wandelafstand ben je overal direct. heel vriendelijke mensen.
Propere kamers. wel beetje last gehad van nachtlawaai als je op tijd gaat slapen met een kind. Maar al bij al voor herhaling zeker vatbaar!

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Svendr10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken