Jacob S

Top hotel!

5,0 van 5 bollen15 dec 2023 beoordeeld
Dit hotel in Gent heeft een goede balans als het gaat om drukte, dichtbij de stad en vriendelijk personeel. Het ontbijtbuffet was ook een aanrader en zou zeker nog een keer in dit hotel verblijven. Gewoon top.
Datum van verblijf: december 2023
    ā‚¬Ā 65
4.5 km van Residence Inn by Marriott Ghent
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 29 mei 2023 via mobiele applicatie

Nette schone kamer. Google Cast werkte niet, ook niet na krijgen van wachtwoord internet. Parkeren 19,- is best prijzig. Medewerkers bij inchecken erg vriendelijk.

Het ontbijt, tjaā€¦chaos! Te veel mensen, te weinig eten omwille van personele problemen. Medewerkers kwamen kennelijk niet opdagen. Manager leek wel of het zijn eerste dag in de Horeca. Er was totaal geen organisatie. Zonde van dit mooie hotel (aan de binnenkant). Gasten waren terecht aan het klagen.

Ik zou er gerust nogmaals verblijven, maar ontbijt moet beter evenals een keuken die open is. Het is best bijzonder dat een bar en keuken dicht is omwille van vrije dagen van personeel.

TIP: huur zelfstandige in via Young Ones. Als die niet op komen dagen hebben ze een probleem en het zijn mensen die willen.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 8 mei 2023 via mobiele applicatie

Recidence Inn Ghent is een mooi, modern hotel met vriendelijk personeel. Ze hebben een vrij uitgebreid ontbijt, met onder andere verschillende broodsoorten, roerei en bacon, maar ook heerlijke amercan pancakes. Het bed is heerlijk. Parkeren is betaald. Prima hotel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 27 maart 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel. We hadden een hele grote kamer met prima bed, heel mooi en schoon . Ligt iets buiten het centrum maar met de bus/taxi ben je er in 15 minuten. Ontbijt ook goed verzorgd. Enige ā€œminpuntjeā€ is de stevige prijs voor parkeren, 19 euro per nacht, ook al weet je dit van tevoren. Mag wel iets goedkoper want het ligt nu niet echt in een centrumgebied. Voor het centrum zou de parkeerprijs gerechtvaardigd zijn, voor dit gebied zou 10 euro per nacht acceptabel zijn. Maar al met al: aanrader!

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 11 februari 2020

Hotel is recent open gegaan en voor mij het beste hotel in Gent en omgeving in deze prijsklasse.
Prachtige ruime kamers.
Goed breed bed.
Mooie badkamer.
Ontbijt wat beperkt.

Het ligt vlak bij de snelweg dus als je met raam open wilt slapen wel advies om oordoppen mee te nemen.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 9 januari 2020 via mobiele applicatie

Dit is een nieuw hotel. De kamer is proper en voorzien van alle comfort. De reden waarom ik maar een 3 geef:
* Men spreekt geen Nederlands in dit hotel. Hallo we zijn in Gent? Wetende dat de receptioniste een Vlaamse is en ons nog in het Engels blijft bedienen. Enkel de mensen van de bar spraken Nederlands. Nadien kwamen we te weten dat dit personeel van Holiday Inn is, omdat hun keuken verbouwd wordt. Zij waren vriendelijk.
* Alles in de kamer is veel te hoog. Ik ben maar 1m68 en had problemen om iets uit de kast te pakken, in of uit bed te gaan, het toilet, de douche, ... . Ik denk dat dit gemaakt is voor mensen van 2m.
* Geen vuilbak in de badkamer. In de kamer was er een veel te grote vuilbak, maar niet voorzien van een zakje.
* Je dient te betalen voor internet. 5 euro per nacht. Waar betaal je dit nog?
* 19 euro voor parking voor 1 nacht is veel te veel.
* Het maken van een koffie bij het ontbijt duurt zeer lang. Bij een normale bezetting is dit problematisch. De lepel verdween in mijn koffietas. Best een groter formaat lepels voorzien.
* Ontbijt is ok, maar niet uitgebreid. Er lag een beetje charcuterie ook, maar sommige charcuterie was al uitgedroogd. Dit zou niet mogen.
* Bij een normale bezetting is de ontbijtruimte veel te klein. 's Avonds vind je in het restaurant beperkt of geen plaats. Zeer beperkte kaart.

De bushalte richting centrum is recht over de deur. Taxi nemen is niet nodig. De busrit is zeer beperkt in tijd en hoge frequentie. Ik denk 4 of 5 per uur.

Datum van verblijf: januari 2020