Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en lekker restaurant”
Beoordeling van Passion

Passion
Geclassificeerd als nr. 25 van 955 Restaurants in Gent
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit restaurant is het eten altijd verzorgd en krijg je vriendelijke bediening. De zaak is ook gay friendly wat meegenomen is.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jeroend386
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (320)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 320 beoordelingen

23 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel ... zeer lekkere brasserie keuken ... wij namen de suggestie : zeeeeeer lekker

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank HenkDek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed restaurant lekker eten en zeer vriendelijke bediening, ik ga daar zeker nog terug. Wat verscholen in het toeristische centrum van Gent maar prima restaurant

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Jan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2019 beoordeeld

Gezellige plaats, heel vriendelijke bediening, lekkere huiswijn en eten. De scampi chef was heerlijk. Ook mijn tafelgenoten waren gelukkig met hun menu.
Zeker om terug te keren

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 318marijkew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2019 beoordeeld

Zeer verzorgde klassieke keuken. Iedere dag enkele specials. Wij hebben een stoofpotje van hertenkalf gegeten. Geserveerd in de grote pot, zodat wij nog enkele malen ons bord hebben kunnen bijvullen. Klasse bediening.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Paul P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Passion bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Passion geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding