Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verslavend!”
Beoordeling van Oats Day Long

Oats Day Long
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 85 van 987 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 4 - € 20
Gegevens restaurant
31 januari 2023 beoordeeld

Recent (zomer 2022) kennisgemaakt met deze havermoutbar ,Gent, Antwerpen en Brussel bezocht, Leuven nog te doen.
In alle opzichten toppie!
PS: Niet voor reis, gewoon op weg naar of terug van...frequent.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank ZWOELEZOE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (66)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 66 beoordelingen

8 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Pumpkin spice latte + acai bowl besteld. De bowl was OK maar had te weinig acai in vergelijking met het fruit & granola die erop lag. De pumpkin spice latte was niet drinkbaar gezien de rare slijmvormige substantie die zich in de koffie bevond (en voor 60% er deel van uitmaakte). Heel raar.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank 217bellah
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier zou ik elke ochtend wel willen ontbijten. Heerlijke açaí bowl met vers fruit en lekkere granola. Die ze trouwens ook verkopen in de winkel. Leuk tentje waar je gezellig kunt zitten. Wil nog een keer terug voor de andere ontbijt gerechten.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank Journey49233731872
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen hier terecht omdat een ander ontbijtcafe dicht bleek. Achteraf ontzettend blij met deze ontdekking! Als je houdt van lactosevrij, glutenvrij, vegan, maar ook "gewone" koffie / lunch / ontbijt, is dit een topcafé. Het is gezellig, het menu is veelzijdig en het personeel is bereid iets extra voor jou te doen (bv samenstelling bestelling aanpassen). Houd wel in je achterhoofd dat het best wel prijzig is. Voor 2 ontbijt + koffie en jus d'orange waren wij bijna €40 kwijt.
Er is overigens deels zelfbediening: je bestelt aan de bar maar dat wordt vervolgens wel weer naar je gebracht.
Al met al wel een omweg waard, vinden wij!

Datum van bezoek: november 2022
Bedank Astrid v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 april 2022 beoordeeld

Heerlijk ontbeten en koffie gedronken! Ook is het er gezellig om te zitten. We zijn hier vaker teruggekomen. Echt een aanrader!!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Julie010801
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Oats Day Long bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Oats Day Long geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.