Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“heel lekker”
Beoordeling van Royal India Restaurant

Royal India Restaurant
Geclassificeerd als nr. 17 van 936 Restaurants in Gent
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 18 US$ - 35 US$
Gegevens restaurant
18 januari 2018 beoordeeld

leuke ervaring vriendelijke bediening in gezellig kader
voor mijn vrouw eerste maal indisch en vond het super
leuke attentie voor haar verjaardag van supertoffe eigenaar
de chef doet er alles aan om je behoefte qua pikant of allergien te beantwoorden
word ons adresje in Gent

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JurgenD265
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royalindiabelgium, Owner van Royal India Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2018
Google-vertaling

Thanks for the appreciation and hospitality is part of Indian restaurant and we take that seriously @ royal India . Thanks for making us a part of the birthday celebration and we look forward to host you soon again. . Healthy food with Indian hospitality:-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (582)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

126 - 130 van 582 beoordelingen

4 januari 2018 beoordeeld

Met drie personen gegeten en alle gerechten waren zeer goed. Voor onze vriendin was het de eerste keer dat zij Indiaas eten kreeg en was gelijk om.
Als wij weer in Gent komen komen we zeker weer langs.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Louisev858
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royalindiabelgium, Owner van Royal India Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2018
Google-vertaling

Thanks for coming and enjoying the food and we look forward to host you @ Royal India again in future . Happy new year and thanks for taking out the time to review us - Team Royal India

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2017 beoordeeld

Het Indiaas wordt vers bereid, zonder enig gebruik van kleur- of smaakstoffen. Een zeldzaamheid in de westerse Indiase restaurants! Uitgebreide keuze op het menu, authentieke Indiase gerechten, plus lekkere lassi's! Zeer vriendelijke bediening. Grote aanrader.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Orestetes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royalindiabelgium, Owner van Royal India Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2018
Google-vertaling

Thanks for the nice and honest review and it was a pleasure to host you. Always welcome and enjoy the real Indian home cooked healthy food @ royal India. Thanks for being a royal guest. We look forward to host you soon again :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2017 beoordeeld

Wij gaan er af en toe met groepen, altijd snelle bediening. Alles is altijd vers gekookt, geen diepvries of microgolf oven. Lekker, goed gekruid en niet spicy tenzij je het vraagt. Als je allergieën hebt op gluten of bepaalde groenten houden ze daar rekening mee.
Een menu kaart met veel aandacht voor vegetarisch. Een fijne plaats om te zijn. Vriendelijke uitbaters.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank liesA52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royalindiabelgium, Owner van Royal India Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 december 2017
Google-vertaling

Thanks lies and it’s a pleasure to host your group on Sunday afternoon :-) thanks for coming and enjoying the food @ royal India

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2017 beoordeeld

Voor de tweede keer lunch gegeten hier. Zeer verzorgd, zeer vriendelijke bediening en ontvangst. De eerste keer 2 curry's gegeten, telkens vegetarisch. Zeer verschillend, zeer lekker en voldoende rijst erbij.
De tweede keer een vege biryani en een vege platter gegeten. Even vers en lekker als de eerste lunch. De naan erbij was eveneens zeer vers en lekker.
Deze zaak is zeker een aanwinst voor Gent, groot vegetarisch aanbod en zeer vers!

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EvelienD251
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royalindiabelgium, Owner van Royal India Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2017
Google-vertaling

Thanks a lot with lot of respect for the appreciation.. we love to host you always :-) royal India is all about healthy food and royal hospitality :-) Always welcome

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Royal India Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Royal India Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.