Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soepbar SORDO IS NIET PERMANENT GESLOTEN!!! Gewoon OPEN! ”
Beoordeling van Soepbar Sordo

Soepbar Sordo
Geclassificeerd als nr. 2 van 30 Snelle hap in Gent
Prijsklasse: € 3 - € 5
Gegevens restaurant
16 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Het bericht dat de zaak permanent gesloten is, klopt helemaal NIET. Het IS NIET WAAR. Ik weet niet hoe ik dat moet melden. Maar de soepbar is gelukkig gewoon nog OPEN! Het is er heerlijk rustig, elke dag keuze tussen 3 soorten soep, of zelfs een assortimentje van de 3 soorten. Je kan er zelf croutons, peterselie, gedroogde ajuintjes aan toevoegen. Met brood, of met quiche. Je kan er ook koffie, thee, wijn, cava, frisdrank krijgen. En elke dag 2 soorten taart. Er is een klein terrasje. Het is vlakbij het Gravensteen, 1 tramhalte verder , tram 4, Lange Steenstraat. Het is een heel bijzonder concept, met een zeer vriendelijke eigenaar. Ook staat het menu op de muur, met bijhorende tekening in doventaal. Want de eigenaar is doof (= sordo), maar begrijpt alles zeer goed, je kan het aanwijzen.

Datum van bezoek: augustus 2023
1  Bedank 64gigi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (120)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 120 beoordelingen

23 juni 2023 beoordeeld

Wij kwamen hier toevallig voorbij en vonden dit een zalig plek voor een lekkere lunch. We kozen een assortiment van mini soepjes, een broodje veggie spread en een tomatentapenade. Dit alles was echt heerlijk! Een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 1969Angel69
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker , goedkoop , sympathiek , rustig , mooi voorbeeld van hoe ietd wat als een beperking wordt gezien hier juist wel als een meerwaarde kan gezien en ervaren worden .

Datum van bezoek: januari 2023
1  Bedank 49stefaanh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SoepbarSordo, Eigenaar van Soepbar Sordo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2023

Dankjewel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2022 beoordeeld

Zalig om in deze setting te ontwaken met een verse soep in een mooie setting. Eigenaars zijn supervriendelijk, en maken je ook wegwijs in de gebarentaal. Echte aanrader!

Datum van bezoek: december 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank thibos2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De soep is overheerlijk, alsook de quiche en het dessert!
Het is een hele beleving om in gebarentaal je wensen duidelijk te maken maar het is zo leerzaam! Dank je wel heren! Tof interieur, lekker eten, genieten van de stilte, perfect voor een lunch in Gent!

Datum van bezoek: november 2022
Bedank Steffides
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Soepbar Sordo bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Soepbar Sordo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.