“Ongedwongen,lekker en aangename bediening!”
Beoordeling van Le Perroquet

Le Perroquet
Geclassificeerd als nr. 182 van 1.554 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 17 - € 100
Keukens: Café
Beschrijving: Bij Le Perroquet kan je genieten van de klassieke Frans - Belgische keuken! Je wordt er verwelkomd door gastvrouw Sofie en haar man, de chef des huizes, Peter. Het kader is er gezellig informeel, met zonnig terras langs de Coupure, op wandelafstand van het historische stadscentrum. Parkeren kan je vlot en betaalbaar aan de Coupure. Open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag alsook elke koopzondag (eerste zondag van de maand) en feestdagen ( behalve Kerst en Nieuwjaar). Open voor lunch van 12u tot 14u en voor diner van 18u tot 21u. Je kan in de namiddag gezellig een glaasje komen drinken of genieten van een heerlijke koffie / dessert.
23 november 2022 beoordeeld

Goed gegeten in een fijne setting zonder te veel tralala, zoals ik het graag heb. Ik beveel deze plek aan!

Datum van bezoek: november 2022
Sofie V, Eigenaar van Le Perroquet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2022

Bedankt voor deze mooie review! Doet ons veel deugd!
Team Le Perroquet Gent

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.

3 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Onlangs met de hele familie gaan eten in De Perroquet. Alle gerechten die opgediend werden, waren enorm lekker, kraakvers en klaargemaakt door de chef met veel kennis van het vak. De bediening gaat heel vlot en professioneel. De vrouw des huizes verwelkomt iedereen met de glimlach en maakt dat je je welkom voelt. Kortom, een zaak met een ziel en met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zoals gezegd: een echte aanrader!

Datum van bezoek: april 2022
Sofie V, Eigenaar van Le Perroquet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2022

hartelijke dank!! ❤️❤️

11 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen bij Sofie en Peter regelmatig eten of een terrasje doen.
Ze hebben een vaste kaart, maar daarnaast ook heel wat lekkere seizoensgebonden suggesties.
Vriendelijke bediening en dagverse gerechten.
Deze keer at ik de tomaat garnaal op de wijze van Peter, de chef-kok. Zeer origineel en lekker!
Wij komen elke keer graag terug!

Datum van bezoek: maart 2022
5 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en leuke bediening ! Handig dat je prima kunt parkeren vlakbij. En bekijk ook even de mooie Jugendstil panden in de straat :-)

Datum van bezoek: augustus 2021
19 april 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriend en ik bestelden laattijd op vrijdagmiddag om vrijdagavond al onze bestelling te kunnen afhalen, dat was geen probleem voor hen. We kregen duidelijke instructies mee om onze asperges, bolletjes in tomaten saus en puree (€15) au bain marie op te warmen. Het was heerlijk! Ook de hollandaise saus die we bij de asperges (€21) kregen zat bomvol smaak. Je smaakte dat alles dagvers was. We sloten af met elk nog een top dessertje (€5): chocolademousse met stukje chocola en een crème brulée.
Bij de afhaling kregen we een vriendelijke glimlach van de uitbaatster én twee chocolaatjes. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: april 2020
643sofiev, Eigenaar van Le Perroquet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2020

Beste Ella
Hartelijke bedankt voor deze mooie beoordeling! Met liefde en plezier gedaan! Stay safe!

Reizigers die Le Perroquet bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen

In Le Perroquet geweest? Deel je ervaringen!