Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Machapuchare01
Rotterdam, Nederland

Sfeervol appartement

Beoordeling van B&B De Waterzooi
5,0 van 5 bollen17 mrt 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
We logeerden in Waterzooi de Lodge. Een prachtig en sfeervol appartement zeer centraal gelegen in Gent. Het appartement is van alle gemakken voorzien en een goede plek om Gent te ontdekken, maar ook om heerlijk bij te komen na een dag sightseeing.
Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Bezocht met vrienden
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 160
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Booking.com
    € 163
  • Expedia.com
    € 163
  • Hotels.com
    € 163
0.2 km van B&B De Waterzooi
Restaurant
Roomservice
€ 135
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 135
  • Agoda.com
    € 105
  • Priceline
    € 132
0.3 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Restaurant
Twin Bedroom Main Building
€ 125
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 136
  • Agoda.com
    € 108
  • Hotels.com
    € 136
0.1 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 101
  • Expedia.com
    € 102
  • Destinia.com
    € 92
  • B&B Hotels
    € 92
0.5 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
€ 104
  • Expedia.com
    € 122
  • Agoda.com
    € 94
  • Priceline
    € 122
6.9 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Restaurant
Exterior view
€ 118
€ 112
  • Booking.com
    € 112
  • Expedia.com
    € 112
  • Hotels.com
    € 112
0.3 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Zwembad
Church
€ 162
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 171
  • Vio.com
    € 129
  • Hotels.com
    € 171
0.5 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 126
  • Expedia.com
    € 155
0.1 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 135
  • Booking.com
0.5 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Restaurant
Classic Double
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 186
  • Hotels.com
    € 186
  • StayForLong
2.3 km van B&B De Waterzooi
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordelingen (184)
Beoordelingen filteren
184 resultaten
Waardering van reizigers
180
3
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
180
3
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 184 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2017

We logeerden in Waterzooi Lodge, rechtover de B&B.
Gezellig onthaal met lekkere koffie in de B&B. De eigenaars zijn supervriendelijke Gentenaars. Ze hebben de mogelijkheid om je auto te parkeren wat met het circulatieplan van Gent een zeer aangenaam aanbod is. De heer des huizes parkeerde onze auto.
De Lodge is een huis, met heel veel smaak gerestaureerd, waar alle comfort aanwezig is.
De ligging is perfect voor wie historisch Gent wil bezoeken. Bijna alle bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Binnen een straal van een paar honderd meter vind je 10-tallen restaurants om te eten.
De Waterzooi is een echte aanrader

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Annemie D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 december 2016

We werden goed ontvangen. Kregen uitleg over de buurt aan de hand van de kaart van Gent. De faciliteiten in de ruimte werden goed toegelicht. Waar kan je wat vinden. Een ideale plek qua ligging en het ontbijt zag er keurig uit. Ik liet perongeluk een kannetje melk vallen maar ook daar kwam gauw een doekje aan te pas. Kortom heerlijk verbleven. En wat attent dat ik na afloop een lekker zakje met bonbons kreeg.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank shyama85
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2016 via mobiele applicatie

Al voor de 2de maal hadden we het geluk te kunnen verblijven in B&B De Waterzooi. Ook nu was alles tot in de puntjes in orde. Zowel het sympathieke ontvangst als de hygiene, het fantastische ontbijt, de adembenemende kamer, enz... Wij kunnen hier echt geen enkel negatief puntje over schrijven! We zijn ook zeker van plan om nog eens terug te gaan, het is gewoon veruit de beste B&B die er is!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnnS3985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 mei 2016 via mobiele applicatie

Het onthaal met koffie, thee en zoete proevertjes was heel hartelijk. We kregen van Kay en Christian onmiddellijk ook heel wat praktische informatie over de B&B en het mooie centrum van Gent. Ze waren ook persoonlijk geïnteresseerd naar wie we waren. Kortom... het was een leuke kennismaking. Het ontbijt de volgende morgen was gewoonweg fantastisch! Keuze genoeg en alles kakelvers! Het receptje van haar overheerlijke rabarbercake zou ik nog wel eens willen :-) De charmante inrichting, uitstekende bedden, de perfecte locatie van de B&B en de leuke (zondag)markt-tips van Kay waren ook nog maar enkele dingen die ons verblijf zo aangenaam maakten. En toen we bij ons afscheid Kay en Christian wilden bedanken voor hun gastvrijheid, kregen wij van hén een bedankje in de vorm van wat zoetige lekkernijen... Zo attent! Ondertussen had Christian onze wagen weer netjes voorgereden en zelfs onze bagages ingeladen. Nog niet dikwijls meegemaakt dat een gastheer en gastvrouw ons bij het wegrijden zelfs uitwuifden... het was alsof we afscheid namen van mensen die we al jaren kennen. Het was een zalig weekend! Zeer zeker een aanrdader!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Nathalie_DeBo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 mei 2016

Hele lieve en aangename mensen.
Wij hadden de phara suite op het 3de verdiep.
Hele mooie kamer, met een extra verdiep voor de master bedroom dit vonden wij een leuke extra. Leuk ingerichte kamer. We hadden een heel mooi uitzicht op het gravensteen en van achter aan het balkon hadden we ook een leuk uitzicht.
Het ontbijt was gewoon weg tip top in orde je weet niet wat je eerst moet nemen.
Leuke extra bij aankomst dat ze je auto voor je gaan weg zetten en gaan halen bij vertrek.
We kregen ook een kleine attentie mee van hun dit vonden we wel leuk je had het gevoel dat je gewaardeerd werd al gast.

Kamertip: Als je graag romantisch zit vind ik de phara suite op het 3de verdiep een aanrader
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sofien1992
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken