Beoordeeld op 24 januari 2021

Wij hadden geboekt via Secret Escapes (104€) voor een Charme Deluxe kamer (2e verdieping). Bij het inchecken zagen we al een plas water op de inkomvloer, een teken aan de wand?! Een vriendelijke jongeman toonde ons de eetkamer en gaf ons de sleutel van onze kamer. Wat een teleurstelling wanneer we die zagen. Oude gebrekkige meubels en dito materiaal, onverzorgde kamer en badkamer. De rolluiken waren stuk in onze badkamer waardoor het moeilijk was die te sluiten een ruit sloot evenmin aan bij het ramen. We vroegen een andere kamer en mochten dan kiezen van een andere 'Charme Deluxe kamer'. Dit viel even hard tegen. Geen verwarming, wel maakte de radiator zeer veel lawaai. Er was veel tocht die door de rotte ramen met enkel glas naar binnen kwam waardoor het ijzig koud was in de kamer. Dit zou volgens de jonge man wel in orde komen maar dit was niet zo. De radiator heeft hooguit een uurtje gewerkt. Midden in de nacht kwam de noodverlichting in de kamer plots aan. Die noodverlichting die nota bene feller scheen dan de reguliere verlichting. De rest van de elektriciteit was uitgevallen. Ik belde naar de lobby en naar het gsm-nr van de jonge man maar niemand was te bereiken. Ik zond een sms maar daarop werd niet gereageerd. Nochtans kreeg ik de belofte dat er altijd iemand ter beschikking zou zijn. Pas om 08.30 uur toen ik opnieuw belde kreeg ik e jonge man aan de lijn. Hij had mijn sms wel gelezen maar had nog niets gedaan om dit euvel te verhelpen. Quasi onmiddellijk daarna hadden we opnieuw elektriciteit. Gezien het uur stonden we dan maar op, na een halve nachtrust, en ik keek uit naar een deugddoende douche. Tot mijn grote verbazing...GEEN warm water en dit in gans het hotel. Opnieuw zou dit wel in orde komen maar dit gebeurde niet. Dan maar na een kattenwasje ontbijten. Het ontbijt was wel goed en verzorgd. Ik vroeg aan de jonge man waarom hij niet te bereiken was waarop hij smalend zei dat hij op dat uur nog sliep (goed voor hem). Ik vroeg een tweede koffie en ik zei dat dit in dezelfde tas mocht. De jongeman wou dit niet doen omdat dit niet volgens de 'etiquette' was.
Wat niet volgens de etiquette is om mensen te laten betalen voor een bouwvallige hotelkamer zonder verwarming (in de winter), elektriciteit en warm water. Oh ja, ter compensatie dienden we de toeristen-taks niet te betalen. Gelukkig voor hen was de kamer wel op voorhand al betaald. Je kunt je niet wegsteken achter het feit dat het gebouw uit 1860 is om dergelijke kamer te verhuren aan betalende gasten. Geen enkele keer een verontschuldigingen gehoord voor de lamentabele toestand van het pand, wel meermaals vernomen dat het in orde zou komen. Ik hoop dit van harte maar in ieder geval kwam niets in orde tijdens ons verblijf. Het beloofde welkomstdrankje, die vermeld was in de voucher van Secret Esapes, daar wachten we nog steeds op, maar niet echt.

Datum van verblijf: januari 2021
Beoordeeld op 16 juli 2020

Heden zijn we gaan ontbijten in dit charmehotel (met Bongobon, zonder overnachting) dat onze nieuwsgierigheid had gewekt.
Wie op zoek is naar wat vintage-sfeer, komt hier zeer aan zijn trekken. (Wat gepaard kan gaan met de keerzijde van vintage: we kunnen ons voorstellen dat bvb de geluidsisolatie in authentieke vintage-gebouwen niet optimaal is, maar wie vintage zoekt, neemt dat er wellicht graag bij).
In elk geval: men waant er zich wel in een rijkelijk gedecoreerde, majestatische, authentieke en zeer ruime patriciƫrswoning.
De ontvangst was supervriendelijk en de bediening "onbelgisch" superprofessioneel en attentvol (ontbijtbuffet = deels zelfbediening).
Wat het personeel betreft: top dus!
Het ontbijt vond plaats in ruime prachtig gedecoreerde ruimtes.
Het ontbijtbuffet was verrassend uitgebreid en erg lekker (vers gebakken spek, smeuĆÆg roerei, gekookte eieren, 2 soorten lekker brood en div soorten toespijs (charcuterie, kazen, confituur, nutella,...), uitstekende croissants en chocoladekoeken, div. soorten fruit, yoghurt, ...).
O.i. zeer goed gedaan!!

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 14 juli 2020 via mobiele applicatie

Vraag kamer 1d.
Rustig ( alhoewel voorzijde ) en super balkon.
Mooi romantisch hotel. De kamers konden een update gebruiken Maar voor die prijs ok.
Het zomer terras was echter super !!!!! Alleen daarom gaan we al terug !

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 15 februari 2020

wat een prachtig hotel. de inrichting is oud sjiek en wat te denken van de badkamer met een verzonken bad. plezierige ontvangst.en een vorstelijk ontbijt. ik kan dit hotel een ieder aanraden, die houdt van een "downton abbey" achtige verblijf.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 6 januari 2020

Indrukwekkende reis in de tijd in dit charmehotel. Knap gelegen aan de periferie van Gent. Parking en openbaar vervoer perfect. Verzorgd ontbijt. Warme gezellige kamers. Een bar zou een mooie toegevoegde waarde zijn.

Datum van verblijf: januari 2020