“Whoopwhoop”

Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
23 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een goed ingericht restaurant. Gerechten zijn goed, bijpassende wijnen daarbij zijn subliem en goed uitgekozen!!
Het fijne ervan is dat je welkom was, goede uitleg en tijd tussen de gerechten.
Complimenten!!

Datum van bezoek: augustus 2024

16 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi ingerichte zaak in Gent. Lijkt klein vanbuiten maar ruimte genoeg binnen. Vriendelijke uitbaters! Super lekker gegeten van begin tot einde! Zeker een aanrader om eens te gaan eten! Dessert was overheerlijk!

Datum van bezoek: maart 2024
9 juni 2024 beoordeeld

Toi et moi is gelegen in een charmant en gezellig ingericht pand, niet ver van de Hoogstraat met ook de Sint Michielsparking dichtbij. Het heeft bij wijlen een huiskamergevoel. Ook de bordjes worden met aandacht gedresseerd. Het wordt gerund door een ervaren koppel. Dat maakt dat het niet groot is en je best reserveert. Als je een snelle bediening en hap wil, laat je dit best ook links liggen. Neem bij Toi et moi de tijd om te genieten. De gebruikte ingrediënten zijn eenvoudig, maar wel top bereid. De moeite waard.

Datum van bezoek: mei 2024
    • Sfeer
27 april 2024 beoordeeld

Elke keer genoten van de heerlijke gerechten, de service en de sfeer. We hebben het restaurant aan vrienden aangeraden, en we zullen altijd met veel plezier opnieuw reserveren als we in de prachtige stad Gent zijn!

Datum van bezoek: april 2024
15 april 2024 beoordeeld

Gisteren fantastisch gegeten bij restaurant Toi et Moi. De ontvangst door de eigenaren was vriendelijk en gastvrij. Het eten was fantastisch! De bijbehorende wijnen waren heerlijk. Ik bv lust geen vis en dat was geen probleem om het menu voor mij te wijzigen. Kortom wij hebben een heerlijke avond gehad in een huiskamerachtige setting.

Datum van bezoek: april 2024
    • Sfeer

Reizigers die Restaurant Toi et Moi bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen

In Restaurant Toi et Moi geweest? Deel je ervaringen!