Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer zeer lekkere ervaring”
Beoordeling van Greenway Gent

Greenway Gent
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 46 van 987 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 6 - € 20
Dineropties: Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Afhalen
26 oktober 2022 beoordeeld

Zeer lekker en zeer gezellig. Echte aanrader. Ik eet graag vlees maar ik heb zeer hard genoten van jullie eten!

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank LucasV3397
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cedric H, Owner van Greenway Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2022

Bedankt Lucas voor deze fijne review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (250)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 250 beoordelingen

19 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle service, lekker gegeten en super vriendelijke bediening door de (nieuwe) manager. Absolute aanrader! Ps, die sweet potato wedges zijn goud.

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Offbeattravel1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cedric H, Owner van Greenway Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2022
Google-vertaling

Thanks! Dit geeft ons energie 😘

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2022 beoordeeld

Onlangs nog eens een bezoekje gebracht aan Greenway Gent. Zoals steeds was het weer dik in orde. Ik koos een Mexican Wrap (een special die niet op de kaart staat) en mijn tafelgenoot een Kebab Wrap. Beiden werden geserveerd met een slaatje en een dressing. We hebben er van genoten en de portie was ruim voldoende. De grote plus van Greenway voor mij is: de snelle bediening, het vriendelijke personeel, je hoeft niet te reserveren en natuurlijk het lekkere eten. Extra tip: het blauwe export bier (Belgisch en zonder bewaarmiddelen) 😊

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marlietje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cedric H, Owner van Greenway Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2022

Bedankt Marlietje!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2022 beoordeeld

De suggesties eens uitgeprobeerd en zoals altijd blij verrast met een heerlijke maaltijd. Ik probeerde de curry met lemongrass bbq tofu, en de cake met cocos en vanille. Goed in balans gebrachte gerechten met veel groenten, enkel de bbq tofu was ik persoonlijk minder fan van. Bediening is attent met aandacht voor de klant. Opnieuw genoten!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Ellenvangaever
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cedric H, Owner van Greenway Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2022

Bedankt Ellen :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2022 beoordeeld

We kwamen toe in de zaak en het was er vrij druk. De medewerkers waren zeer vriendelijk en deden hun best iedereen zo snel mogelijk te bedienen. De zaak is fijn ingericht, maar hier en daar is het wel wat slordig.
Het eten was lekker. De porties waren zeker voldoende.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Jens V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cedric H, Owner van Greenway Gent, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2022

Bedankt voor de feedback Jens. We gaan hiermee aan de slag!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Greenway Gent bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Greenway Gent geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.