Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verzorgd en goed .”
Beoordeling van China Garden

China Garden
Geclassificeerd als nr. 55 van 160 Restaurants in Aalst
Keukens: Chinees
Gegevens restaurant
28 juli 2017 beoordeeld

Lekker en genoeg gegeten , prijskaartje viel ook goed mee. Vriendelijke bediening en zeker genoeg. een aanrader dus.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank martin_plowy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 34 beoordelingen

21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig dit restaurant bezocht omdat ons vast Chinees restaurant gesloten was. Uitstekende menu met een overvloed aan keuzemogelijkheden en dit voor 9,80€. De huiswijn is eveneens een aanrader en niet overdreven duur. Kortom: als je in de buurt van Hofstade bent en zin in Chinees hebt, aarzel dan niet en ga er gerust je buikje vullen. Je zal er voor weinig geld aan je trekken komen.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Freddy54Affligem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld

Lekker en voldoende eten met een vriendelijke bediening. Makkelijk parkeren, speeltuin voor kinderen, zeer ruim restaurant.

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Eten
Bedank snakefire
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super echte aanrader. Een top bediening en een echte familiaire sfeer. Een grote en mooie parking en gemakkelijk bereikbaar. Top voor families en kinderen, speeltuin op de parking.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank LucienneV66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Chinees restaurant zoals er nog zijn, maar dit is van hoog niveau.
Dagschotel is echt aanrader. Minder dan 10euro voor 2 gangen en koffie.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Peter D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die China Garden bekeken, bekeken ook

Aalst, Oost-Vlaanderen
Aalst, Oost-Vlaanderen
 
Aalst, Oost-Vlaanderen
Aalst, Oost-Vlaanderen
 
Aalst, Oost-Vlaanderen
 

In China Garden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding