Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Top hotel. En wat heerlijk etenterwijl ze pas twee weken een diner kaart hebben . Fijne service en super vriendelijk personeel. En dit alles in corona tijd. Ook het ontbijt is super. Prijs kwaliteits verhouding een 8 !
Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Bezocht voor zaken
We werden zeer vriendelijk onthaald in moeilijke coronatijden. Het lekkere ontbijt werd gepast geserveerd in de kamer. Voor het avondeten was de dame van de receptie zeer behulpzaam om de take away mogelijkheden mee te geven.
Datum van verblijf: november 2020
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel svanas360983 een vraag over Hotel Royal Astrid Aalst
De ziel van een oud hotel met toch alle moderne faciliteiten. Gelegen op een steenworp van de Grote Markt, in een sfeervolle laan. Schitterend ontbijt. Warme ontvangst en zeer vriendelijke staff. Top prijs/kwaliteit.
Datum van verblijf: september 2020
Stel Youston1 een vraag over Hotel Royal Astrid Aalst
rene_masquille
Mortsel, België
Beoordeeld op 27 september 2020 via mobiele applicatie
Mooie entrée in statig huis naar receptie en restaurant. Ruime kamers met mooie badkamer, die voorzien is van heerlijke inloopdouche. Ontbijt, bediend aan tafel en conform de corona-maatregelen. Vriendelijke bediening en perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!!!
Datum van verblijf: september 2020
Stel rene_masquille een vraag over Hotel Royal Astrid Aalst
Sfeervol hotel, mooie renovatie, ruime kamer, eigentijdse comfortabele badkamer, professioneel en hartelijk onthaal, lekker ontbijt, en dat alles in hart van Aalst. Parkeren minder evident in de onmiddellijke omgeving.
Datum van verblijf: maart 2020
Stel clooke325415 een vraag over Hotel Royal Astrid Aalst
goede ontvangst en behulpzaam propere kamer ook al omdat er veel karnaval vierders ook logeerden ik kom hier zeker terug ook ontbijt was me aangenaam en uitgebreid alsook lekkere koffie en een rustige omgeving van zaal licht en leuk ingericht naar gasten toe
Kamertip: leuke kamer en gezellig
Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde alleen