Inge

Wat een goede service!

Beoordeling van The Royal Snail Hotel
4,0 van 5 bollen30 aug 2019 beoordeeld
Een heel fijn hotel, een mooie ligging met voor je het water en aan de achterzijde kan je zo de berg op richting de Citadel.
Heel vriendelijk personeel, we hadden autopech en het personeel heeft ons hier ontzettend goed bij geholpen, echt topservice en dat vind ik heel wat waard tijdens een ontspannen weekend weg.
Nogmaals bedankt Snail Hotel!!
Datum van verblijf: augustus 2019
Go to your Happy Price
7.2 km van The Royal Snail Hotel
Meer hotels in Namen bekijken
Beoordeeld op 10 juni 2019

Fijn hotel. Kleine kamer die echter wel van alle gemakken was voorzien. Mooie open badkamer. Een sfeervol hotel. Parkeren is wel wat zoeken. Het hotel heeft maar 2 parkeerplaatsen in hun garage. Zeker een hotel om nog een keer naar terug te keren

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 24 december 2018 via mobiele applicatie

Hopelijk was de receptioniste een stagiair, anders is het wel zeer droevig gesteld met het personeel. Ingecheckt in de kamer, badje genomen. Plots telefoon dat ze ons de verkeerde kamer gaven. Amateurisme troef. Terug naar ander verdiep voor veel kleinere kamer. Bij betalen vd kamer kreeg ik dan nog verkeerde factuur. Kamers klein, ontbijt duur, personeel zwak,... Wat blijft er dan nog positief over : hotel op zich en bar zijn mooi. Hotel heeft zo veel potentieel dan het jammer is dat het door de receptie zo verprutst wordt.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 16 december 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel,grote kamer,mooie badkamer. Heel centraal gelegen om Namen te verkennen. Parking was een probleem op de dag van aankomst maar dit was doordat er in het casino dat er naast ligt iets te doen was. Erna geen problemen om te parkeren. Toch wel 1 minpunt,het ontbijt zat niet in de prijs en was toch wel aan de dure kant voor wat er in de aanbieding was.Voor 20€ per persoon was er geen vers fruitsap en de eieren moest je zelf bakken. Op zich geen probleem maar voor die prijs mocht het wel wat zijn en gaan we bij een volgend bezoek in het centrum ontbijten. Voor de rest leuk verblijf

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 12 december 2018

Prima hotel voor een paar daagjes. Kamers zijn wel stoffig en oud, en bij het ontbijt moet je zelf je eieren bakken.
Ligging van het hotel is goed. Vlak naast het hotel zit een casino en de omgeving is erg mooi.

Datum van verblijf: april 2018
RSN001, Propriétaire van The Royal Snail Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2018

Geachte klant, bedankt voor uw bezoek. we willen zeggen dat al onze kamers nieuw zijn; waarom praat je over een oude kamer? Ben je naar ons hotel gekomen? Met vriendelijke groeten. The RSN

Beoordeeld op 1 augustus 2018

Het ontbijt was niet slecht, maar zeer duur in vergelijking met soortgelijke hotels. 8€ voor een Duvel aan de bar is buitensporig veel geld.
Deze manieren om geld uit de zakken van de gasten te slaan, zetten een domper op het volledige verblijf.

Datum van verblijf: juli 2018