Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 231
PricelineUS$ 231
eDreamsUS$ 231
Agoda.comUS$ 232
Vio.com
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (257)
Beoordelingen filteren
257 resultaten
Waardering van reizigers
230
18
7
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
230
18
7
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 257 beoordelingen
Beoordeeld op 19 februari 2018

De eerste aanblik is mooi, bij nader inzicht is de kwaliteit van afwerking en 'properheid' niet wat je verwacht van een kamer van 220€: we sliepen in de 'zolderkamer' (erg ruim) met mooi zicht op het zwembad. Jammer genoeg bleek de circulatiepomp van de technieken net achter de kast te zitten (technische berging) met alle geluid tot gevolg.
In de regendouche kregen we een wel erg 'koude douche' toen we de hygiëne zagen van de zeep dispenser: zelden zoveel veel geconcentreerde vuiligheid gezien.
De kraan van het bad is in MDF gemonteerd die al van het vocht begint te zwellen.
Het ontbijt was zeer goed en verzorgd

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Yves L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 februari 2018

Wellness 8/10
In NE5ST werden we heel vriendelijk ontvangen en rondgeleid
handdoeken,badjas en slippers zijn voorzien,ook thee mag je a volonté zetten(veschillende smaken)
spijtig dat de ligzetels zo laag zijn

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Suzanne P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 december 2017 via mobiele applicatie

Super hotel met alleen Suites boven aan de citadel van Namen. Super leuke grote kamers. Zalig stil en perfect uitgerust.
Eten kan je alleen op de kamer maar hoe. Echt lekker.
Alleen vreemd dat er smorgens niemand was. De eigenaar gebeld en die was ook verrast. Even later waren de mensen er. Maar echt een super hotel waar je zeker opnieuw naar toe moet gaan.

10 ptn !!!!!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank koenb934
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 november 2017 via mobiele applicatie

Zeer goed ontvangen bij aankomst met begeleiding en uitleg in de suite
Hedendaagse ingerichte suite met open haard in de slaapkamer
Ontbijt met regionale producten uiterst verzorgt tot in de puntjes met een vrolijke bediening

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Philippe S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 augustus 2017 via mobiele applicatie

Heerlijk rustige ligging, heerlijke ruime kamer met machtig zicht (kamer duiventil), heerlijk en eerlijk ontbijt, heerlijke attente bediening, heerlijk dus en nog meer. Om naar terug te keren terwijl je er nog bent.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank mmLenders
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken