Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg lekker gegeten.”
Beoordeling van Au Bombay

Au Bombay
Bestel online
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 39 van 337 Restaurants in Namen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 24 US$ - 29 US$
Keukens: Indiaas
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker eten. Fijne bediening. Sfeer is goed. Restaurant gezellig. Heerlijke welkomscocktail behorend bij een van de 2 menu’s. De menu’s zijn zeker aan te bevelen. Ik ga er zeker nog een keer eten als ik in Namen ben!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Marcbree
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (190)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 190 beoordelingen

29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig indian restaurant in Namen. Leuk interieur en zeer lekker eten! Bediening is zeer goed en de mensen zijn zeer gastvrij. Bedankt voor de gezellige avond!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 559gillesc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2018 beoordeeld

Royal Bombay menu genomen, heeft bijna 3u geduurd in totaal.
Porties waren niet echt groot, voor die prijs hadden we iets meer verwacht.
Eigenaar was wel vriendelijk en kan redelijk goed nederlands

Datum van bezoek: februari 2018
1  Bedank Bramd473
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2016 beoordeeld

Het was aangenaam vertoeven in Au Bombay, zeer vriendelijk ontvangen. Heel nuttige hulp bij het kiezen, eerlijke suggesties van de heer in de zaal. Het eten was heel lekker, heerlijke smaken! Een echte aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ValerieTuyt223
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2016 beoordeeld

Ondanks een zeer drukke avond (restaurant zat vol) vond de eigenaar - die de zaalbediening alleen voor zich neemt - toch de tijd om de kaart grondig uit te leggen, suggesties te doen, en voor een vriendelijke bediening te zorgen.
We eten wekelijks Indisch, maar nog nooit eerder kregen we zo'n heerlijke vegetable korma en baingan bharta voorgeschoteld. Ook de voorgerechten waren mooi geserveerd en perfect van smaak.
De eigenaar sprak ook Nederlands, en nam na de maaltijd nog de tijd om te vertellen over hun traditionele keuken.
Een dessert van het huis werd aangeboden, maar moesten we jammer genoeg afslaan wegens te veel gegeten.
Kortom: Uitstekende vegetarische kaart, vriendelijke bediening in een no-nonsens kader. Wijnkaart beperkt maar niet prijzig.

Datum van bezoek: maart 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PieterGh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiwanMani, Owner van Au Bombay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2016

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat je een goede tijd gehad.

Beste wensen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Au Bombay bekeken, bekeken ook

Namen, Namur Province
Namen, Namur Province
 

In Au Bombay geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding