Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Het eten was werkelijk fantastisch.”
Beoordeling van Le Jardin de Fiorine

Le Jardin de Fiorine
Geclassificeerd als nr. 13 van 90 Restaurants in Dinant
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was werkelijk fantastisch. Zeker het beste restaurant in Dinant. Dit is zeker weten een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank robinvervoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (173)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 173 beoordelingen

7 augustus 2020 beoordeeld

Goede kwaliteit, goede service. Het was de tweede maal dat we hier gingen eten, dus was het goed.
Enig minpuntje: niet veel verandering op de kaart sinds vorige keer.

Zeker een aanradertje als je in Dinant of omstreken bent

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 813Dirk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2020 beoordeeld

Dit restaurant stond al lang op mijn verlanglijstje,... Het is gelegen in een mooi, oud herenhuis. De tafels staan ruim van mekaar, maar door de hoge plafonds en door het ontbreken van muziek, klinken de gesprekken wel zeer luid. De bediening is correct en beleefd. De kaart niet zo uitgebreid, maar dat vind ik altijd een goed teken. Lunch = 27euro, wat zeer schappelijk is. Prijs/kwaliteit is dit een zeer aan te raden restaurant. Op de kaart staan enkele klassiekers, maar ook enkele verrassingen (zoals kalfszwezeriken en niertjes). De champagne was zeer lekker, en de wijnen met zorg gekozen. Wij aten huisgemaakte garnaalkroketjes, een Angus-hamburger en kalfszwezeriken. Lekker ! Mocht het niet zo ver zijn, we kwamen waarschijnlijk geregeld terug !

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank NancyV1085
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2019 beoordeeld

Al bij mijn eerste bezoek kreeg ik glutenvrij: te beginnen met de amuses, het broodje (ja, ook!), voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of versnaperingen bij de koffie.
Ik ga er graag terug en apprecieer de verfijnde combinaties.

Datum van bezoek: november 2019
    • Service
    • Eten
Bedank londerzeel_vlaams-br
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2019 beoordeeld

Ik was een bevoorrecht persoon want ik kon door werkomstandigheden een volle week tweemaal per dag genieten van de gerechten in dit gastronomisch paradijs. Het restaurant is een absolute aanrader op alle gebied, een rustiek kader (statig herenhuis met het restaurant langs de rustige tuinzijde met zicht op de Maas), daarbinnen een selectie van alle seizoens- en regiogebonden zaligheden. Een geweldige ervaring en een heel vriendelijke service er bovenop.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Geertsporty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Jardin de Fiorine bekeken, bekeken ook

Dinant, Namur Province
Dinant, Namur Province
 

In Le Jardin de Fiorine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding