Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Vio.com
eDreams
Priceline
Lol.travel
alle 5 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (235)
Beoordelingen filteren
235 resultaten
Waardering van reizigers
225
10
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
225
10
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 235 beoordelingen
Beoordeeld op 25 mei 2022 via mobiele applicatie

We hebben hier slechts één nacht geslapen, maar het was helemaal top. Meer dan vriendelijke eigenaar, mooie locatie, goede prijs. Ontbijt is super! Het pand heeft een mooie historie, kamers zijn zeer ruim. Bed is aan de harde kant maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 876sjaakz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2018 via mobiele applicatie

Over dit hotel vallen enkel goede dingen te zeggen:
- super gezellige en super nette kamers. Zeer rustig slapen onder een zacht dekbed en super goede hoofdkussens.
- een super vriendelijke uitbater die je in geval van nood altijd wilt komen halen/brengen met zijn wagen, en bovendien altijd iets leuk weet te vertellen, zelfs in het Nederlands! En je krijgt ook veel uitleg over de streek en bezienswaardigheden.
- zeer lekker ontbijt met zelfs vers geperst sinaasappelsap! En de allerbeste chocolademelk ooit. En de lekkerste schapenkaas die ik ooit gegeten heb.
- je mag gratis een fiets gebruiken
- uren wandel- en fietsplezier op de vlakke ravelpaden
- ontdek het voor de rest vooral zelf: uw bezoek meer dan waard!!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank 130liesbethl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 augustus 2015

Alles wat hier gezegd wordt is waar !!! Ongelofelijk gastrvrij. Vincent zorgt voor alles inclusief vervoer naar een restaurant in Dinant. Een fantastische kerel.
Ontbijt is ook heel goed verzorgd en lekker.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Koen L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 mei 2015

Wij verbleven er met ons gezinnetje voor 1 nacht in een familiekamer.
Van aankomst tot vertrek werden wij in de watten gelegd door Vincent, de eigenaar van de Auberge. De kamer is enorm ruim en héél proper. Het ontbijt was top met vers fruitsap, lekkere koffie en broodjes, croissants en chocoladekoeken en een variëteit aan beleg.
Kortom, een AANRADER voor iedereen!

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Franmola
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 januari 2015

Een echte aanrader als je Dinant en/of de mooie omgeving wilt verkennen.
Wij kwamen hier terecht nadat ik hier op Tripadvisor al veel positieve commentaren had gelezen.
We hadden een tweepersoons kamer geboekt, maar omdat andere mensen hun logement hadden afgezegd kregen we een gratis upgrade naar een vierpersoonskamer. Wel leuk, want we hadden ook ons hondje bij ons waar we overigens geen vergoeding voor moesten betalen in tegenstelling tot veel andere hotels. De kamer was echt super! Ruime slaapgedeelten en zeer ruime badkamer met afgesloten toilet, inloopdouche, tweepersoons wastafel en een zalig groot losstaand bad. Ook de afwerking van de kamer is erg mooi: parketvloer, ruime kasten, houten balken, gedeeltelijke stenen muur... Het enige nadeel vond ik persoonlijk de hardheid van de matras, maar dat kan er ook aan gelegen hebben dat ik op dat ogenblik 8 maanden zwanger was.
Het ontbijt had voor ieder wat wils. Lekkere ontbijtkoeken, gewone broodjes, cornflakes, choco en confituur, twee soorten vlees, drie soorten kaas, hardgekookte eitjes en vers geperst fruitsap.
En last but not least... de eigenaar van dit hotel, Vincent, is echt super. Een heel gezellige en vriendelijke man die altijd paraat staat voor zijn klanten. Hij geeft je een goede uitleg waar je lekker kan gaan eten en waar je mooie wandelingen kan gaan maken. Ook als je ergens naartoe wilt of je moet ergens gehaald worden, Vincent is je van dienst. Gastvriendelijkheid komt bij hem op de eerste plaats!
Ik raad dit hotel dan ook bij iedereen aan.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
3  Bedank NeleR
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken