Een echte aanrader als je Dinant en/of de mooie omgeving wilt verkennen.
Wij kwamen hier terecht nadat ik hier op Tripadvisor al veel positieve commentaren had gelezen.
We hadden een tweepersoons kamer geboekt, maar omdat andere mensen hun logement hadden afgezegd kregen we een gratis upgrade naar een vierpersoonskamer. Wel leuk, want we hadden ook ons hondje bij ons waar we overigens geen vergoeding voor moesten betalen in tegenstelling tot veel andere hotels. De kamer was echt super! Ruime slaapgedeelten en zeer ruime badkamer met afgesloten toilet, inloopdouche, tweepersoons wastafel en een zalig groot losstaand bad. Ook de afwerking van de kamer is erg mooi: parketvloer, ruime kasten, houten balken, gedeeltelijke stenen muur... Het enige nadeel vond ik persoonlijk de hardheid van de matras, maar dat kan er ook aan gelegen hebben dat ik op dat ogenblik 8 maanden zwanger was.
Het ontbijt had voor ieder wat wils. Lekkere ontbijtkoeken, gewone broodjes, cornflakes, choco en confituur, twee soorten vlees, drie soorten kaas, hardgekookte eitjes en vers geperst fruitsap.
En last but not least... de eigenaar van dit hotel, Vincent, is echt super. Een heel gezellige en vriendelijke man die altijd paraat staat voor zijn klanten. Hij geeft je een goede uitleg waar je lekker kan gaan eten en waar je mooie wandelingen kan gaan maken. Ook als je ergens naartoe wilt of je moet ergens gehaald worden, Vincent is je van dienst. Gastvriendelijkheid komt bij hem op de eerste plaats!
Ik raad dit hotel dan ook bij iedereen aan.