Gastvrij familiehotel zonder poespas. Kraaknet en rustig gelegen in Bastogne, op nog geen 3 min. te voet van het centrum. Het hotel heeft een eigen beperkte parking achteraan, maar zowel voor als achter het hotel kan je gratis op straat parkeren. Plaats zat!
Ligging: perfect, vlakbij winkelstraat, en 101st Airborne museum. Het Bastogne War museum is ook veilig te voet bereikbaar. Wel een hele klim.
We waren aangenaam verrast toen we onze kamer binnenstapten. Ruim, heel licht en perfect ingericht met bureau, tafel en stoelen. Moderne badkamer met bad, douche en apart toilet. Echte haardroger van normaal formaat. Lange bedden met toch wel erg harde matrassen.
Maar het leukste was wel het enorme bemeubelde terras van wel 25 vierkante m², met tafel, stoelen, zetel en ligbed. En wat een mooi uitzicht over een paar historische gebouwen en de omliggende heuvels. Geen airco in de kamer, maar er staan 2 kolomventilators voor indien nodig. Wifi: 10/10.
Copieus ontbijt. Alles wat je nodig hebt. Beperkte kaart ās avonds in het restaurant, maar het eten is overheerlijk. De kaaskroketten als voorgerecht, gevolgd door de kabeljauw met citroensaus zijn een aanrader.
Heel attente zaakvoerders en personeel. Alles perfect!Meer
- Gratis wifi
- Restaurant