Hensepens
Akersloot, Nederland

Sfeervol

Beoordeling van Hotel la Maison
4,0 van 5 bollen2 okt 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooi hotel met historische kamers en zaaltjes. Goed verzorgd. Je kijkt je ogen uit in de ontbijtzaal. Wat een details. Prima kamers, lekkere badkamer. Rustige omgeving.

Slechte start door wat stugge eigenaar. Grotere kamer gekregen omdat het twijvelaarbed te klein was. Gezellige bar, goede gastvrouw.
Datum van verblijf: september 2018
0.1 km van Hotel la Maison
The annex at night
3.7 km van Hotel la Maison
3.8 km van Hotel la Maison
Toutes nos chambres dispose d'une douche individuel, d'une Smart TV ainsi que d'une connexion  internet
0.6 km van Hotel la Maison
View as you approach the Bel Natura
Go to your Happy Price
0.3 km van Hotel la Maison
0.8 km van Hotel la Maison
    6.8 km van Hotel la Maison
    Meer hotels in Stavelot bekijken
    Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is zeer verouderd...maar het is nou eenmaal een oud pand. Het is een mooi hotel als het goed wordt onderhouden. Ontvangst is zeer vriendelijk en we mochten onze drankjes meenemen naar de kamer. De hoge plafonds en de houtje vloer zijn gewoon authentiek. Alleen was het plafond in de badkamer gescheurd.. met een kans op instorting. De muren zijn zeer gehorig. Op het plein voor het hotel kan geparkeerd worden. Er is een Italiaans
    Restaurant op het plein.

Datum van verblijf: augustus 2018
    Beoordeeld op 11 augustus 2018

lekkere maaltijden voor wie houdt van nouvelle cuisine goed maar een beetje weinig.helaas geen alcoholvrije dranken voor de rest prachthotel en vriendelijke uitbaters.mooie uitstappen in de buurt . b.v. oud klooster rechtover het hotel een bezoekje de moeite waard

Beoordeeld op 24 juni 2018

Wij zijn hier vriendelijk ontvangen, de kamers hoorde precies bij het hotel dit moet zeker niet veranderd worden waren schoon en ruim, goede douche geen enkele klacht over de kamer goed bed en een goede gouceh hebben het budget menu genomen was erg goed en lekker borden waren heet was niets op aan te merken. Ik heb wel een punt en denk het is deels mijn eigen schuld maar de voorlichting betreffende hotelkamperveiling zou beter moeten zijn je denkt een veiling gewonnen te hebben van 5 euro en achteraf blijkt dat je veel te veel hebt betaald. Bijv in de voorwaarde staat dat er buiten het seizoen 15 euro per nacht bijbetaald moet worden per nacht nu dat is meer, daarnaast is het heel vreemd dat je hotelkosten moet betalen was voor 2 nachten 16 euro dit heb ik nooit meegemaakt terwijl wij toch veel in hotels zijn geweest. Wij betaalde uiteindelijk i.p.v 5 euro veiling totaal 103,00 euro incl. budget diner 2 gangen (welke goed was) excl ontbijt. Bij v.d. Valk betaalde ik 109 euro met ontbijt voor 2 nachten. Jammer is dat. Wij hebben wel goed geslapen en het was zeker niet slecht een leuke omgeving en een leuke plaats. Wij zijn wel vriendelijk ontvangen.

Datum van verblijf: juni 2018
    Beoordeeld op 10 juni 2018 via mobiele applicatie

Historisch pand wat nodig aan een opknapbeurt toe is.

Kamer is klein. Mooie houten vloer. Toilet en badkamer hard aan renovatie toe. Badkamer slechts een klein bad met losse doucheslang.
    2 losse bedden. Matrassen aan vervanging toe. Kussens zijn zo dun als een opgevouwen handdoek. Televisie op de kamer ver uit de vorige eeuw, 4 zenders. 2 Franstalig & 2 Nederlandstalig. Kleine receptie, vriendelijke ontvangst.
    Wifi traag en niet helemaal te ontvangen op de kamer.

Voor één nachtje... wel ok

Datum van verblijf: juni 2018
    Beoordeeld op 19 april 2018

Wat een schitterend hotel, dat zie je niet direct aan de buitenkant, maar binnen is dit een klassiek paleisje. Na een buitengewoon vriendelijke ontvangst (we waren eigenlijk te vroeg om al in te checken), gingen we met de lift naar onze kamer op de 2e verdieping waar de prachtige eeuwen oude houten vloer ons een krakend welkom bezorgde.
    De ramen van onze kamer keken uit op de merkwaardige Place Saint-Remacle die bestraat is met alle soorten kinderhoofdjes die er bestaan, (niet zo geschikt voor een rollator of schoenen met hoge hakken).Het was prachtig weer, dus de ramen konden open.
    Het diner (menu du chef) was de volgende aangename verrassing. Het ontbijt de volgende morgen was niet alleen voortreffelijk maar werd genoten in een schitterende zaal met mooie kroonluchters. Wij kwamen toevallig in dit hotel terecht maar dit is een hotel om te onthouden. Mooie stop onderweg naar Luxemburg bijvoorbeeld. De staf van het hotel spreekt Nederlands.

Kamertip: Wij hadden kamer 22 aan de voorkant, maar ik denk dat elke kamer een verrassing is
    Datum van verblijf: april 2018