Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (362)
Beoordelingen filteren
362 resultaten
Waardering van reizigers
236
102
20
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
236
102
20
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 362 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2020

Top ontvangst, zeer welkom, uitgebreide en punctuele uitleg over de stad Luik. Mooie en grote kamer. Goed en uitgebreid ontbijt. Wij komen zeker terug en we raden dit Hotel sterk aan. Ligging is in het hartje van het centrum.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jandG2511FN2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gaëtane Leroy, Propriétaire van Hotel Neuvice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2021
Google-vertaling

Dear customer, Thank you for supporting us and for taking the time to leave us a great note and write an awesome review. We are happy to know that you enjoyed your stay with us. Hoping to be able to welcome you again En Neuvice.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2020

Fijn authentiek en toch modern hotel in het hart van de stad. Gelegen in gezellige straat met veel fijne lokale winkels. Mooie badkamer en slaapkamer. Zeer lekker ontbijt met veel lokale producten en uitgebreide keuze.
Minpunten: niet zo’n goede kussens (te zacht) en onnodig fel verwarmd (iedere keer als we terugkwamen in kamer opnieuw verhoogd). Wij sliepen in kamer 10, gelegen aan straatkant en op vrijdagnacht was er redelijk veel straatlawaai.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank silkecuypers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Neuvice, Responsable réception van Hotel Neuvice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2020

Geachte klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons zo'n mooie reactie achter te laten. We zijn blij te weten dat je genoten hebt van je verblijf. Aarzel niet om ons tijdens uw volgende verblijf om een ​​rustigere kamer (met uitzicht op de binnenplaats) te vragen. We voorzien u graag van onze beste kamer. Ik kijk ernaar uit je weer te verwelkomen in Neuvice.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 februari 2019

hetis een fijn hotel, met een heerlijk ontbijt, maar eris geen mogelijkheid op de kamer om een boek te lezen bij goed licht; het lichtsysteem in de kameris moeilijk te doorgronden en bij ernstige kou tocht het onder de deur, maar dat weegt niet op tegen het enorm leuke vande kamer en de goede bedden.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank NorthStar23985891905
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018 via mobiele applicatie

Dchitterend oud pand. Gedacht aan alle details. Ontbijt ca va. Maar heel rustige olek in een vurige, luide stad. Zorg dat je een kamer achteraan reserveert, niet aan de straatkant, want dit is een uitgaansbuurt tijdens het weekend.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 605carlp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2018 via mobiele applicatie

Voor 1 nacht verbleven in dit mooi ingerichte hotel in het centrum van Luik. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, werd begeleid naar de kamer. De kamer (nummer 1) was ruim, en slim ingericht. Het licht kon op verschillende manieren afgesteld worden, en dat is wel fijn. Zeer lekker ontbijt. Ik kom terug. Enige opmerking: kraan in douche had heel wat kalk.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank carla1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken