Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Mercure
US$ 90
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 90
Expedia.comUS$ 92
PricelineUS$ 90
Hotels.comUS$ 92
TravelocityUS$ 92
getaroom.comUS$ 105
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (869)
Beoordelingen filteren
869 resultaten
Waardering van reizigers
241
387
180
38
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
241
387
180
38
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 869 beoordelingen
Beoordeeld op 26 oktober 2019 via mobiele applicatie

Nette kamer voor goede prijs. Kamers aan de voorzijde zijn rumoerig, je kunt het verkeer goed horen. Wij kregen na onze klacht hierover een andere, rustige kamer. Vriendelijk personeel. Uistekend ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank D8140CCpaulah
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Vanessa SARI, Beheerder van Mercure Liege City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2019

Beste gast,
heel erg bedank voor uw feedback!

Heel fijn om te lezen u genoten heeft van uw verblijf en u tevreden was over de netheid van uw kamer en het ontbijt. Nogmaals onze excuses voor de geluidsoverlast op uw eerste kamer, we zijn blij dat uw nieuwe kamer wel prima in orde was!

We kijken al uit naar uw volgende bezoek!
Warme groeten,

Vanessa SARI, Beheerder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2018 via mobiele applicatie

Hotel is de max! Wat een mooi en proper hotel zeker hun 4 sterren waardig in de kamer is alles aanwezig wat een mens nodig heeft (koffie thee badjassen slippers welkomstdrankjes etc )in de badkamer staan de producten van rituals om je te wassen en het ontbijt was een knaller !!!! We komen zeker terug !!!!!!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank BjornS262
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Vanessa SARI, Beheerder van Mercure Liege City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2018

Beste Bjorn,

Hartelijk dank voor deze uitstekende score! Het doet ons veel plezier dat uw verblijf ideaal was en u genoten heeft van uw verblijf bij ons! Het doet ons plezier dat u de faciliteiten op de kamer en de ritualsproducten leuke extra's vond en dat ook het ontbijt u gesmaakt heeft.

Fijne feestdagen en hopelijk tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Vanessa SARI, Beheerder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2018

We boekten dit hotel via Weekenddesk en kregen een upgrade naar een luxe kamer aan de voorkant van het hotel (derde verdieping). Het hotel ligt aan de Maas, in een eerder grijze buurt. Maar eens je de met marmer ingerichte lobby binnenstapt, heb je al direct een aangenaam gevoel. De mensen aan de receptie waren heel vriendelijk. We hadden een ruime kamer met een bad met douchegordijn (beetje onhandig). Toilet in de badkamer. Leuk: douchezeep en shampoo van Rituals. Op de kamer stonden er een flesje water klaar en pralines. Er staat eveneens een waterkoker met zakjes koffie en thee. Via het arrangement beschikten we eveneens over een fles cava, en die werd fris gehouden aan de receptie (geen frigo op de kamer). Ondanks de ligging aan een druk gebruikte weg, hoorden we geen lawaai. Integendeel zelfs, het was er zalig rustig en stil. 's Ochtends maakten we gebruik van het ontbijtbuffet. Heel uitgebreid ontbijtbuffet, lekker vers en voortdurend aangevuld. Opnieuw merkten we hoe vriendelijk en gastvrij het personeel was. Als je gebruik wil maken van de parking (achteraan het hotel), dan betaal je 12,50 euro per nacht. Je auto staat er veilig. Nadat we uitgecheckt waren, konden we onze wagen nog een halve dag laten staan terwijl we verder de stad bezochten.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank AnitaClauwaert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Manager van Mercure Liege City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2018

Beste Anita, hartelijk bedankt voor uw zeer positieve review en uitstekende score.

Wat fijn om zo'n lovende woorden te mogen lezen. We vinden het erg leuk dat u in uw nopjes was met uw verblijf bij ons en dat u genoten heeft van de upgrade van uw kamer met alle nodige voorzieningen.

Het doet ons ook veel plezier dat u tevreden was met ons lekker en uitgebreid ontbijt en voordelige parking.

We hopen alvast dat de cava u gesmaakt heeft! Ons team dankt u voor het compliment en ontvangt u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Luik.

Met vriendelijke groeten,
Vanessa SARI, Beheerder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2018 via mobiele applicatie

De kamers zijn redelijk van omvang, niet erg groot. Wel met bad maar helaas geen minibar. Wanneer je een kopje thee zet op je kamer, dan worden er geen nieuwe zakjes aangevuld. Parkeren met aanhanger is helaas bijna onmogelijk. Menukaart is helaas beperkt. Wel happy hour tussen 17:00 - 18:00.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank gevavi01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Vanessa SARI, Beheerder van Mercure Liege City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2018

Beste gast,

bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u tevreden was over het bad en het happy hour.

Het klopt dat onze kamers standaard niet over een minibar beschikken.

Aarzel tijdens een eventueel volgend bezoek niet om de receptie te verwittigen indien u extra koffie of thee nodig hebt.

Wat het menu betreft, we zullen alvast bekijken hoe we hierin meer variatie kunnen brengen.

We verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw.

Vriendelijke groeten,

Vanessa SARI, Beheerder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2018

Hotel entree / lobby en terras plus restaurat zien er keurig uit. Receptie zeer vriendelijk personeel. Op het terras laat het te wensen over soms. Niet alert of alles naar wens is en langere tijd wachten of je iets wilt drinken.
Kamers verouderd, niet heel fris. Vlekken op het behang en de kitnaden vies in de badkamer. Wij waren er voor 1 nacht dus dat is niet zo erg. Bedden prima lekker geslapen alleen geen mogelijkheid om het raam open te doen dus afhankelijk van de airco.

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank Jocowi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Manager van Mercure Liege City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018

Beste gast,

We danken u voor uw feedback.

Wat fijn dat u genoten heeft van een goede nachtrust in onze comfortabele bedden en dat de inrichting van ons hotel u beviel. Jammer dat u tekortkomingen heeft ondervonden met betrekking tot de service op het terras en de netheid van uw kamer.

We nemen uw opmerkingen ter harte en zullen zien hoe we dit kunnen verbeteren. Ons team dankt u voor het compliment en ontvangt u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Luik.

Met vriendelijke groet.

Vanessa SARI, Beheerder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken