We boekten dit hotel via Weekenddesk en kregen een upgrade naar een luxe kamer aan de voorkant van het hotel (derde verdieping). Het hotel ligt aan de Maas, in een eerder grijze buurt. Maar eens je de met marmer ingerichte lobby binnenstapt, heb je al direct een aangenaam gevoel. De mensen aan de receptie waren heel vriendelijk. We hadden een ruime kamer met een bad met douchegordijn (beetje onhandig). Toilet in de badkamer. Leuk: douchezeep en shampoo van Rituals. Op de kamer stonden er een flesje water klaar en pralines. Er staat eveneens een waterkoker met zakjes koffie en thee. Via het arrangement beschikten we eveneens over een fles cava, en die werd fris gehouden aan de receptie (geen frigo op de kamer). Ondanks de ligging aan een druk gebruikte weg, hoorden we geen lawaai. Integendeel zelfs, het was er zalig rustig en stil. 's Ochtends maakten we gebruik van het ontbijtbuffet. Heel uitgebreid ontbijtbuffet, lekker vers en voortdurend aangevuld. Opnieuw merkten we hoe vriendelijk en gastvrij het personeel was. Als je gebruik wil maken van de parking (achteraan het hotel), dan betaal je 12,50 euro per nacht. Je auto staat er veilig. Nadat we uitgecheckt waren, konden we onze wagen nog een halve dag laten staan terwijl we verder de stad bezochten.