Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
92 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 116 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
83 US$
80 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 21/07
Boek nu, betaal bij aankomst
140 US$
134 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
127 US$
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
86 US$
Booking.com
Zie aanbieding
84 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
84 US$
78 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 24% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 24% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 102 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Eurotel(Luik)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
81 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Liege Youth Hostel(Luik)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
71 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
190 US$
181 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (380)
Beoordelingen filteren
380 resultaten
Waardering van reizigers
55
142
105
46
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
55
142
105
46
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 380 beoordelingen
10 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is prima met een mooie ligging. Het avond eten was niet overdreven goed maar daar was de prijs ook naar. Lekker ontbeten, lekker brood en voldoende keus. Het welness gedeelte niet groot, maar leuk dat het er bij zit. Na 3 uurtjes is het ook goed geweest. Mensen zijn gastvrij. Lekker even een nachtje weg.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
1  Bedank JeWo90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelesGlobales, Responsable réception van Globales Post Hotel & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2018

Geachte Klant JeWo90,

We danken U voor uw reactie.

Uw mening is voor ons heel belangrijk, en uw commentaren zullen naar onze medewerkers versturen zijn.

Uw feedback helpt ons om onze diensten altijd te verbeteren.

Met vriendelijke groeten.

Voor Globales Post Hotel & Wellness,

Nicolas Thonard
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen al jaren naar dit hotel.
Het is de eerste keer dat we zoveel moesten betalen en ik vond de kamer minder dan andere jaren.
Ook kregen we geen setje met producten meer.
Het ontbijtbuffet was wel meer uitgebreid en heel goed in orde.
Ook de wellness was zeker de moeite waard.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
1  Bedank Helena V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelesGlobales, Responsable réception van Globales Post Hotel & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 december 2017

Geachte klant,

we danken U voor uw reactie.

Uw mening is voor ons heel belangrijk, en uw commentaren zullen naar onze medewerkers versturen zijn. Uw feedback helpt ons om onze diensten altijd te verbeteren.

Met vriendelijke groeten.
Audrey Gilson
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld

We moesten 15 min wachten opdat we konden bestellen. Het hoofdgerecht was maar nipt genoeg, al was het dessert echt wel lekker. we moesten met een bon van groupon enkel de drank betalen, en een cola en een plat watertje kostte maar liefst 7 euro nog.
de welness was klein, maar er was niet veel volk. al bij al wel veel gekregen voor de bon, al was onze eerste indruk bij het eten wel slecht.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank nelesak92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelesGlobales, Responsable réception van Globales Post Hotel & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017

Geachte klant,

we danken U voor uw reactie.

Uw mening is voor ons heel belangrijk, en uw commentaren zullen naar onze medewerkers versturen zijn. Uw feedback helpt ons om onze diensten altijd te verbeteren.

Met vriendelijke groeten.
Audrey Gilson
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2017 beoordeeld

we verbleven 2 nachten
toen we toekwamen bleek de bancontact "raar" te doen; onze kaart, tijdelijk geweigerd maar bij controle op de kamer was het bedrag WEL van de rekening
receptie probeert wel Nederlands te praten maar gaat toch over op Engels
de lift was "out of order" dus naar de 2e verdieping met je valiezen, niet leuk
bij het ontbijt één van de 2 koffie zetten... "out of order", dus constant file aan de koffie machine
bij het wellness, in het turks stoombad, stank, te wijten aan slecht onderhoud?
zwembadwater wel lekker warm
in de kamer: lade defect; (zie foto)
met een balk op de frigo wordt de bureau opgehouden (zie foto)
in de badkamer, schimmel aan plafond (zie foto), douchewand blijft niet dicht (zie foto) en er is roest/schimmel aan de douchedeur (foto)

Verbleef: april 2017
1  Bedank Nico_Verbeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelesGlobales, Responsable réception van Globales Post Hotel & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2017

Geachte Meneer Verbeke,

we danken U voor uw reactie.
Uw mening is voor ons heel belangrijk, en uw commentaren zullen naar onze medewerkers versturen zijn. Uw feedback helpt ons om onze diensten altijd te verbeteren.

Met vriendelijke groeten.
Audrey Gilson
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima verblijf in een degelijk hotel. Vriendelijk personeel en restaurant is oké, maar zou er zeker niet elke dag gaan eten. Ontbijt is prima, had iets uitgebreider gemogen. Kamers zijn schoon en degelijk.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
1  Bedank Fred H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelesGlobales, Responsable réception van Globales Post Hotel & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2017

Geachte Fred,

we danken U voor uw reactie.

Uw mening is voor ons heel belangrijk, en uw commentaren zullen naar onze medewerkers versturen zijn. Uw feedback helpt ons om onze diensten altijd te verbeteren.

Met vriendelijke groeten.
Audrey Gilson
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken