Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/07/22
Expedia.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
US$ 68
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 74
Hotels.comUS$ 74
TravelocityUS$ 74
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (337)
Beoordelingen filteren
337 resultaten
Waardering van reizigers
57
146
96
26
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
57
146
96
26
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 337 beoordelingen
Beoordeeld op 25 december 2020

Best een mooi hotel.
Dicht bij het station. Geen last van de treinen. Eten was ook goed, alles was schoon!
Helaas, met die ellendige Lock down zit je meer dan gewenst op je kamer ( op de poef ). Helaas had ik een klein kamertje waar geen stoel in paste maar wel een poef, dat zit natuurlijk voor geen meter,
T.v kijken ging moeilijk, tv hing dwars tov het bed en bij de 50 zenders geen enkele nl-talige. Een kant van het bed ( kamer 333 ) wat doorgezakt.
Als kamer iets groter had geweest en er stond een fatsoenlijke stoel dan had ik zeker een hogere notering gegeven.

Datum van verblijf: december 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank abcda2222
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2020 via mobiele applicatie

Zeer goede ligging voor een bezoekje aan Luik, kort bij het station. Eerst aanmelden bij het hotel zodat je een dagpas kan krijgen om te parkeren dichtbij het hotel. We namen een businesskamer. Kamer volledig in orde met airco en zeer proper. Vriendelijk personeel. 'S avonds gegeten in restaurant prijs/kwaliteit dik in orde, we namen de salade. Ontbijtbuffet was zeer gevarieerd enige nadeel was dat de verse fruitsalade individueel verpakt was omwille van corona en dat ze in de koelkast stond. Op 1 vd salades stond jammer genoeg schimmel

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank hilde62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020

Mosselen waren echt dramatisch, veel zand in, schelpen waren niet gekuist en de mosselen zelf heel taai. Heel jammer. De bediening zelf was ook niet geweldig. Eén van de personeelsleden was best onbeleefd en zei helemaal niks. Kwam opnemen en er kon amper een woord vanaf. De andere was dan gelukkig wel vriendelijk.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank StefanieP798
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2020 via mobiele applicatie

Na een weekend’je Luik wilden we alvorens de terugtocht aan te vatten, nog even de inwendige mens aansterken en we kozen voor Brasserie de l’Univers nabij het Guillemins treinstation. Omwillen van de Corona-maatregelen op de kaart buiten onze keuze gemaakt en genoten van een Caesars Salad (grote portie en gevarieerde schotel, netjes gepresenteerd) en een supermalse Steak Argentina met Bearnaisesaus....Snelle bediening en een correcte prijs, wat wil een mans nog meer...

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank RonnyHeRo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2020

Het hotel is vlakbij het station van Luik.Heel vriendelijk personeel.In het restaurant kan men lekker eten.De kamers zijn heel proper en het geluid van de straat is praktich nigil.Het hotel is vlakbij het museum de boverie.Het is in een park gelegen.Ook is het zalig wandelen langs de maas.

Kamertip: Hogere verdiepingen hebben minder lawaai.
Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank didiermoreels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken