bul234
Gorredijk, Nederland

Gemiddeld

Beoordeling van Van Der Valk Selys Liege
3,0 van 5 bollen15 mei 2024 beoordeeld
Het personeel sprak geen Nederlands of Belgiësch. Overnachting via vakantie veilingen maar er was een borg van 100 euro betalen moest met creditcard wat nergens vermeld stond dus dat was niet mogelijk. De airco op de kamer deed het niet en het was hartstikke warm.
Reistype: Bezocht met vrienden
1.6 km van Van Der Valk Selys Liege
6.4 km van Van Der Valk Selys Liege
Meer hotels in Luik bekijken
Beoordeeld op 12 mei 2024

Super service! En ook goede prijs/kwaliteitsverhouding. In verband met motorpech hebben ze ons goed geholpen als tolk met ons gesprek met de lokale Berger.

Beoordeeld op 6 mei 2024

mooie en rustige kamers , prima uitvalsbasis voor bezoek aan Luik , goed ontbijt en faciliteiten met zwembad en spa. Personeel was iets minder , weinig tot niet Nederlandstalig maar enkel Engels en Frans. Parking aanwezig.

Beoordeeld op 19 maart 2024

Toplocatie midden in de stad. Heel vriendelijk personeel. Mooi ingerichte kamer, heel rustig met alles wat nodig is. Uitstekende wellness met voldoende faciliteiten. De relaxatieruimte was mijn favoriet. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: maart 2024
Beoordeeld op 12 maart 2024

Zeer mooi en verzorgd hotel met ruime kamers. s Ochtend kan je genieten van een zeer uitgebreid ontbijt en s avonds biedt het restaurant ook een zeer verfijnde keuken. De wellness faciliteiten zijn ook prima in orde. Je kan ook zeer veilig parkeren in garage van het hotel, weliswaar tegen betaling. Recht tegenover het hotel is er een veilige openluchtparking.

Datum van verblijf: maart 2024
Beoordeeld op 29 februari 2024

We hadden geen uitzicht uit de ramen en tot 12 uur ‘s nachts last van gasten boven onze kamer die meubels aan het schuiven waren, maar verder perfect. We hebben echt even kunnen opladen en de locatie was ook heel goed, we konden de auto in de parkeergarage laten staan en alles wat we wilden doen was op loopafstand. Wij komen zeker een keer terug

Datum van verblijf: februari 2024