Als koppel een overnachtingen geboekt. De ontvangst verloopt stroef, en al zeker als men niet aan je credit card geraakt. Mooie ruime kamer( iets donker) en mooie badkamer. We hadden alsook een diner geboekt in hun Shizu fusion restaurant. Zeer mooi interieur, maar de bediening en eten heel wat minder. De "manager" wil tegen wil en dank Engels praten, terwijl hij goed Frans praat en wij ook. Wij wensten geen menu, daar we geen sushi fans zijn. Wij gingen voor een voorgerecht en hoofdgerecht. Hoofdgerecht bij mij Le tigre qui pleure en mijn man gekarameliseerd varkensmignonette. Bij beide gerechten noch groent of rijst ,enkel te bestellen als bijgerecht. Geen probleem voor ons, was het niet dat er van de vijf bijgerechten de twee dat we wilden niet hadden. Toen de in oplopende arrogante bediening sprak van rode kool, grapte ik nog; waarom geen appelmoes. Uiteindelijk een toren van rijst en groent besteld, die echt een overschot van voedsel was maar dan samen geprakt. Het voorgerecht (een onder andere benaming) harde lauwe dimsum(zeker niet vers bereid) met veeeeel rauwe ui op en beignets van garnalen idem, kregen we identiek het hoofgerecht met nog "meer ajuin" opgediend. Ik dacht even dat ik in Aalst was, en niet in Luik. Na betaling en een agressieve uithaal van de opdienster, was ik opgelucht dat we daar wegwaren. Kortom geen romantisch lekker dinertje ter ere van mijn verjaardag, maar een dure irriterende tijd en geldverspilling!...Als koppel een overnachtingen geboekt. De ontvangst verloopt stroef, en al zeker als men niet aan je credit card geraakt. Mooie ruime kamer( iets donker) en mooie badkamer. We hadden alsook een diner geboekt in hun Shizu fusion restaurant. Zeer mooi interieur, maar de bediening en eten heel wat minder. De "manager" wil tegen wil en dank Engels praten, terwijl hij goed Frans praat en wij ook. Wij wensten geen menu, daar we geen sushi fans zijn. Wij gingen voor een voorgerecht en hoofdgerecht. Hoofdgerecht bij mij Le tigre qui pleure en mijn man gekarameliseerd varkensmignonette. Bij beide gerechten noch groent of rijst ,enkel te bestellen als bijgerecht. Geen probleem voor ons, was het niet dat er van de vijf bijgerechten de twee dat we wilden niet hadden. Toen de in oplopende arrogante bediening sprak van rode kool, grapte ik nog; waarom geen appelmoes. Uiteindelijk een toren van rijst en groent besteld, die echt een overschot van voedsel was maar dan samen geprakt. Het voorgerecht (een onder andere benaming) harde lauwe dimsum(zeker niet vers bereid) met veeeeel rauwe ui op en beignets van garnalen idem, kregen we identiek het hoofgerecht met nog "meer ajuin" opgediend. Ik dacht even dat ik in Aalst was, en niet in Luik. Na betaling en een agressieve uithaal van de opdienster, was ik opgelucht dat we daar wegwaren. Kortom geen romantisch lekker dinertje ter ere van mijn verjaardag, maar een dure irriterende tijd en geldverspilling! Ik heb de manager hier dan ook over aangesproken, de vriendelijke man heeft ter compensatie een glas goede wijn aangeboden. Attent, maar we hadden liever een leuke avond gehad (zoals de avond ervoor) in een leuk en heel goed restaurant in de stad. Jammer( dat een groot mooi hotel en met een goed ontbijt) met dit team samenwerkt..Meer
Minder weergeven