Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.298)
Beoordelingen filteren
1.298 resultaten
Waardering van reizigers
463
487
194
101
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
463
487
194
101
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
37 - 42 van 1.298 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2017 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel. We hadden een Classic room, heel mooi goed verzorgt en netjes. Uitzicht op een smal steegje dus eigenlijk op de muur van het gebouw aan de overkant. Mooie ruime badkamer met bad en douche. Licht aan de spiegel niet voldoende. Schminken niet echt gemakkelijk zo.
Ontbijt heel uitgebreid en heel lekker. Heel mooi restaurant/bar waar het ontbijt ook plaats heeft.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank LizetteM112
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alicia B. W, Responsable relations clients van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017
Google-vertaling

Dear Mrs. Lizette M,

Thank you for your feedback regarding your recent stay with us, at les Comtes de Méan - Liège.

We're pleased to hear our hotel met your expectations and we are looking forward to welcoming you back here soon.

Best regards,

Alicia
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2017 via mobiele applicatie

Ik was er maar een nacht dus niet van de spa faciliteiten gebruik gemaakt. Hotel heeft mooie kamers en goede geluidsisolatie. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Ook is de vallet service handig en zeer goed georganiseerd.

We waren er op een vrijdagavond en jammer genoeg was de bar gesloten. Na een avondje op stap in luik wilden we nig iets drinken. De hotelbar was toe maar de bar van het restaurant was nog open dus bestelde we daar iets . De man wilde duidelijk gaan slapen want het was niet met de volle goesting dat we onze cocktails kregen maar bon..., en na die ene werd ons ook duidelijk gemaakt dat het nu gedaan was...

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank PeterS12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alicia B. W, Responsable relations clients van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2017
Google-vertaling

Dear Mr. PeterS12345678,

Thank you for your feedback following your stay with us.

I am disappointed to hear that your stay with us was not what we would have hoped for you.

I sincerely apologise for the service errors and inconveniences that took place during your stay and can assure you that this is not our usual standard of service. I have been in communication with the team involved and we have made efforts to ensure this service failure does not happen again.

Thank you once again for your feedback. We do hope that we have the opportunity to have you back at the hotel soon so that we have the opportunity to turn your experience around.

Kind regards,

Alicia
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft de naam één van de beste hotels van Wallonië te zijn.
Toen wij er verbleven was de lobby ingenomen door een eventbureau dat opbouw of afbraak werken van een event aan het doen waren. De lobby maakte dus een rommelige indruk.
Locatie van het hotel is goed( op wandelafstand van het mooie centrum van Luik) . Kamer zijn Ok maar van een gemiddelde kwaliteit en afwerking. Het uitzicht op onze kamer was droevig (vervallen krot en een bouwwerf). Er zijn echter verschillende types kamer (ik post foto's van de kamer van onze vrienden die in niets vergelijkbaar was met de onze terwijl we exact hetzelfde betaalden)
De prijzen aan de bar zijn pittig maar daarin is dit hotel geen uitzondering.
Ontbijtbuffet is uitgebreid en biedt voldoende variatie.
Je kan vlakbij parkeren in een ondergrondse garage (20 euro voor 1 nacht).
Gratis WiFi (snelheid is variabel).

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank StevOM73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alicia B. W, Responsable relations clients van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2017
Google-vertaling

Dear StevOM73,

Thank you very much for talking the time to give us your feedback regarding your recent stay in our hotel, les Comtes de Méan - Liège.

Indeed, the day you have Checked in, there was a huge event just a few hours later, so we were working on making the lobby beautiful. It had to be done, to make sure our guests will be pleased with the wonderful decoration.

I could not agree with you more that we are extremely lucky to be situated in such a convenient location for our guests to explore and shop in the great city of Liege.

As we were fully booked, one of you has been Upgraded, I sincerely apologise it wasn't you but your friend. Maybe next time, who knows !

We are looking forward to seeing you again soon,

Kind regards,

Alicia
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2017 via mobiele applicatie

Mooie lobby, restaurant met mooi uitzicht en 2 mooie terrassen.
Ruime, moderne en mooie kamers.
Lekker ontbijt met veel keuze aan fruit, brood, viennoiseries, spek en eieren met champignons en groenten, omelet op bestelling, ...

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank DH65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alicia B. W, Responsable relations clients van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2017
Google-vertaling

Dear DH65,

How great to read such a positive comment !
Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent stay in our Hotel Les Comtes de Méan, Liège.
It was a pleasure to have you as our guest.
We're looking forward to seeing you again soon.

Best regards,

Alicia
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2017

Wij boekten 2 nachten in dit hotel met een package van weekendesk en voor de prijs die we betaalden was dit een meer dan correcte deal. De kamer was mooi en groot maar op gebied van hygiëne waren er toch wel wat minpuntjes: het toilet was niet helemaal schoon. Op de rand zaten nog "remsporen" van de vorige gast. We verbleven 2 nachten in de nachten in de kamer en na onze eerste nacht was het toilet wel schoon. Onder de scharnier van de douchedeur was het ook heel erg vuil. De rest van de kamer was wel schoon. Onze tv werkte niet en die is de tweede dag vervangen.
De wellness is maar pover. Toch voor een 5-sterren hotel waar men dan nog extra rekent voor de toegang tot de wellness. De gang naar het zwembad heeft een muur die helemaal opbolt en met behang dat loshangt door het vocht. De sauna bevindt zich achter het zwembad en daar is geen douche in de buurt.
In onze package zat ook een driegangen diner. Het voorgerecht was erg lekker en origineel. Het hoofdgerecht was weinig inventief maar correct en idem voor het dessert. Ook hier weer: voor de prijs die we betaalden was dit zeker correct. Voor de prijs die op de menukaart staat voor ditzelfde menu, zijn er in Luik zeker betere alternatieven.
Over het algemeen was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam maar helaas niet allemaal even snel ;-) Toen we de eerste ochtend aan het ontbijt kwamen, waren alle tafeltjes vuil. Er was nergens afgeruimd en er was ook niemand bezig met afruimen. De dame die ons onze plaats wees, zei dat ze bijna geen plaats meer had want dat er veel volk was (de ontbijtzaal was op 2 andere koppels na, helemaal leeg) Het ontbijtbuffet is verzorgd en lekker.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank florinn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alicia B. W, Responsable relations clients van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2017
Google-vertaling

Dear Florinn,

Thank you so much for taking the time to share your review with us after your recent stay at Les Comtes de Méan, Liège.

Please accept my sincere apologies that we did not meet your expectations and the disappointments you had encountered throughout your stay. At Les Comtes de Méan, we make every effort to ensure that all guests receive the utmost in service, whether it is the cleanliness of the rooms or the facilities that we offer. I have passed this onto the departments concerned, as we do take comments like this very seriously.

Once again, thank you again for your valuable feedback and I do hope to be able to welcome you back to the hotel soon.

Kind regards,

Alicia
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken