Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijs-kwaliteit top”
Beoordeling van Intermezzo

Intermezzo
Geclassificeerd als nr. 7 van 86 Restaurants in Tongeren
Gegevens restaurant
5 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke locatie, zeer vriendelijk personeel en eten zeer lekker (pasta pomodore en salade tagliata). Prijs-kwaliteit. Een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank Climber53945041973
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (203)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 203 beoordelingen

11 juli 2023 beoordeeld

Zeer verzorgd restaurant waar je zelfs met zeer warme temperaturen op het terras heel lekker kan eten, met airco binnen. Prijs kwaliteit is zeer goed: let wel dat je frietjes, kroketten, sausen, sla ..die je bij een hoofdgerecht bijbestelt ook apart bijbetaalt. Deze worden onderaan wel vermeld als bijgerechten. Verder perfecte en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar! Koninginnen hapje is een aanrader, nog nergens zo lekker gegeten!

Datum van bezoek: juli 2023
Bedank Monique2452
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit restaurant serveert men een steak tartaar zonder frietjes of slaatje. Je moet alles appart bij betalen. Dan wordt het wel een hèèl prijzige bedoening.

Datum van bezoek: juni 2023
Bedank marcov4431
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 mei 2023 beoordeeld

We zijn erg vriendelijk en professioneel bediend in Intermezzo.
Maar we zijn wel wat geschrokken: bij de (perfect gebakken) steak betaal je alles apart: de saus, het slaatje, de (miniportie) mayonaise tot zelfs de frietjes. Sorry, maar frietjes zijn geen sidedish. De wijnkaart is overigens ook behoorlijk overpriced.

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank Curious47598193314
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 april 2023 beoordeeld

Een plek om nooit te vergeten! Van aankomt tot vertrek, alles in de puntjes geregeld. Wij hebben genoten van prachtige ambiance, fantastische maaltijden. Dank voor de goede zorg.

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Greet E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Intermezzo bekeken, bekeken ook

Tongeren, Limburg Province
Tongeren, Limburg Province
 
Tongeren, Limburg Province
Tongeren, Limburg Province
 

In Intermezzo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.