5 sterren + een diamanten ster!! Echt een top hotelletje! We kwamen binnen en de heer des huizes begroette ons hartelijk en persoonlijk met een fijne babbel en veel interessante info over wat je allemaal kan doen in Tongeren. Onze kamer was super: heel ruim (eigenlijk de oppervlakte van een studio), heel gezellig, netjes en tot in de puntjes ingekleed en verzorgd. Het ontbijt was ook dik in orde: we werden terug hartelijk begroet door meneer des hotel 😉 en werden gevraagd hoe we ons eitje wouden (dat ook nog eens heel lekker was). Daarnaast is er ruim de keuze in ontbijt en ook allemaal netjes en orderlijk gepresenteerd. We hebben echt kunnen genieten van ons ontbijtmomentje (ook fijn dat ontbijten mogelijk is tot 11 uur. Als jonge ouders er even tussenuit is het fijn om eens uit te slapen en je niet hoeven te haasten om op tijd voor het ontbijt te zijn 😊).
Wat ook heel fijn is in dit hotel is het kleine barretje waar je ruim de keuze hebt om iets te drinken te nemen op elk moment (biertjes, wijn, frisdrank, versnaperingen,...). Je schrijft het op en wanneer je uitcheckt, geef je het papiertje af en reken je af. Heel fijn dat vertrouwen in de mens en het geeft een heel huiselijk en welkom gevoel. Ten slotte is het een attent hotel, dat merk je aan kleine dingen. Zo bieden ze een uitleen mapje aan met de belangrijkste must see's in Tongeren en wat uitleg opdat je op je gemakje de stad op je eentje kan gaan ontdekken (en niet nog op je smartphone zitten zoeken) en wat ik ook opmerkte zijn de paraplu's die ze staan hebben die je kan uitlenen. Hoe attent! Het zit in de kleine dingen ♥️! Wij hadden een heerlijke tijd in Tongeren! Niet alleen dankzij de mooie stad en de vriendelijke mensen, maar ZEKER ook door dit mooie, fijne, hartverwarmende hotelletje!