Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 103
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 22/05/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Expedia.comUS$ 103
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (281)
Beoordelingen filteren
281 resultaten
Waardering van reizigers
240
37
3
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
240
37
3
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 281 beoordelingen
Beoordeeld op 12 november 2021 via mobiele applicatie

We hebben genoten van een zeer lekker en verzorgd ontbijt in dit mooie stadshotel. Het is een ontbijtbuffet waar niets ontbreekt, de eiergerechten worden à la minute gemaakt en aan tafel geserveerd. De gastheer heeft alles mooi onder controle, geruisloos en professioneel. Toplocatie in tongeren, een aanrader.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sonjal692
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2021

Mooie super gelegen locatie, de gezinskamer had alles wat je kan denken.
Het ontbijt was TOP en wat een gastvrijheid van gastheer Corne! Het eitje was heerlijk.

Leuk dat je kan aankomen wanneer je wil door de code die je op voorhand kreeg per mail.

Zeer leuk ook de kaart en boekje dat klaar ligt over Tongeren, zo weet je meteen wat je allemaal kan bezichtigen.

Attent dat er een kaart duidelijk zichtbaar ligt bij aankomst dat er niet mag geparkeerd worden in de buurt gezien de wekelijkse markt, dit bespaart boetes/wegslepen van de wagen!

Een echte aanrader!!

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank broeckie13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2021

Super centraal gelegen hotel. Topservice van begin tot het einde. Fantastich ontbijt, mooie verzorgde kamers. Hier wordt gastvrijheid met een grote G geschreven. De gastvrouw en de gastheer zorgen ervoor dat je je direct "thuis" voelt. Kortom een TopVerlijf!!!

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank CarlosMuylaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2021

Uitgebreid en lekker ontbijt. De eigenaar bakt eitjes en spek à la minute.
Prachtige, heel ruime, nette kamers.
Centraler kan het hotel volgens mij niet liggen. Een zijstraatje van de basiliek.
Er is geen parking aan het hotel zelf, maar enkele meters verder is er Parking Centrum.
Boutique Hotel Caels VII is een absolute aanrader! Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier niet tevreden zou over zijn.

Datum van verblijf: september 2021
Bedank 669Marleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2021 via mobiele applicatie

Heel lekker en uitgebreid ontbijt in een mooi rustiek kader. Super ontvangst, leuke attentie voor de verjaardag van mijn vrouw. Lekker omelet, … en bediening bij aankomst (eerste koffie, bubbels, …) . Een absolute aanrader !

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank karlmL953ZK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken