“Ik ben vaste klant geworden.”
Beoordeling van De Casque

De Casque
Geclassificeerd als nr. 8 van 135 Restaurants in Tongeren
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
8 november 2021 beoordeeld

Sinds 2 1/2 jaar hier een aantal keer gegeten met een zéér goeie vriendin. Altijd genoten van vriendelijk personeel en uitstekende maaltijden. Kom hier hier graag vanuit Schiedam naar toe. Inmiddels dus fan en vaste klant geworden.

Datum van bezoek: oktober 2021

31 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zondagavond genoten van een prima verzorgd diner. De bediening was vlot en zeer vriendelijk. Ook de ruime kaart bood genoeg mogelijkheden en alles smaakte heerlijk. Het restaurant ligt aan de markt van deze oudste stad van België.

Datum van bezoek: oktober 2021
22 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het vlees van de mixed grill was veel te droog. Smaken verschillen , maar de olie op de rauwkost vond ik ook slecht van smaak.

Datum van bezoek: september 2021
22 augustus 2021 beoordeeld

We aten de spaghetti bolognaise. Goede porties, ook met extra brood. Zeer vlotte en zeer vriendelijke bediening. We kwamen eigenlijk voor de zaak ernaast (De Intermezzo) maar die was uitzonderlijk gesloten. De Casque was geen teleurstelling. Liep over in Café Majestic (één zaak).

Datum van bezoek: augustus 2021
21 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig vertoeven, uitgebreide kaart vlotte bediening. Prijs kwaliteit goed. Lekker gegeten en nog lang blijven nagenieten met een drankje.

Datum van bezoek: augustus 2021

Reizigers die De Casque bekeken, bekeken ook

Tongeren, Limburg Province

In De Casque geweest? Deel je ervaringen!