Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Boeiende inleiding in de geschiedenis van Tongeren

Zeker te bezoeken tijdens een verblijf in Tongeren. Modern en een hedendaagse voorstelling. Mooie ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
Catherine_Me64
,
Stekene, België
Een aanrader voor jong en oud

Prachtige vaste expo. Zeer leerrijk met een audiotour voor volwassenen en kinderen. We hebben er 3 ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
ErikBrussel9
,
België
via mobiele applicatie
Lees alle 613 beoordelingen
  
Beoordelingen (613)
Beoordelingen filteren
613 resultaten
Waardering van reizigers
318
226
52
14
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
318
226
52
14
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 613 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Door middel van een overzichtelijke collectie en een uitstekende audiogids doorloop je de Tongerse geschiedenis van Prehistorische mens tot aan de start van het Frankische rijk. Heel interessant en leerrijk

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank Flyer07617806032
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2021

Zeer uitgebreide tentoonstelling, maar het is echt wel enorm veel om te zien, horen en lezen.
Sommige teksten niet goed leesbaar (te donker, weinig contrast)

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank frankmertens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2021

Derde maal dat we het Gallo Romeins Museum bezochten en ieder keer weer verrast ons hoe boeiend ze de Temporaire tentoonstellingen kunnen brengen. Deze keer waren het de 'Romeinen' (met stukken uit het British Museum) die ons naar Tongeren lokten. De Permanente tentoonstelling is altijd nog eens leuk om erbij te nemen

Datum van activiteit: juni 2021
1  Bedank RonnyHeRo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2021 via mobiele applicatie

Ik probeer nu al de ganse dag te denken welk museum ik beter vond. Tot hiertoe heb ik het nog niet gevonden! Oog in oog met de Romeinen was super mooi voorgesteld met telkens ook een knipoog naar de actualiteit. Het British museum heeft natuurlijk topstukken die nu uitgeleend waren.

Datum van activiteit: mei 2021
Bedank HeleneBrugge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2021

Het museum heeft tijdelijke en vaste collecties. De tijdelijke die we bezochten was super, maar dat verandert natuurlijk. Maar de permanente collectie is bijzonder goed vormgegeven. Op een heel eigentijdse, moderne manier. Heel verhelderend, echt top!

Datum van activiteit: mei 2021
Bedank thomas v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken