Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
We hebben alleen gegeten bij dit hotel. De lunch heeft hele lekkere broodjes voor een redelijke prijs. De biefstuk in de avond was heel goed bereid en meer dan voldoende. De mosselen met look room waren erg lekker en zeker de moeite waard. Personeel zeer vriendelijk
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip:Je kunt hier lekker lunchen en dineren. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is prima.
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
De eerste dag lekker gegeten biefstuk van 300 Gr die zeer goed was klaar gemaakt. De tweede dag mosselen met lookroom ook heel erg lekker. Met de Lunch pistolet met filet Americane ook heel erg lekker en heel goed gevuld
Kamertip: Je kan hier lekker lunchende en dineren voor een schappelijk prijs. Bediening zeer vriendelijk.
Datum van verblijf: augustus 2023
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
Stel Esmeraldaazizi9 een vraag over Ambiotel
Max-en-Shauny
Maastricht, Nederland
Beoordeeld op 14 februari 2023 via mobiele applicatie
Via Social Deal een ontbijtdeal gekocht. Leuke deal. Ontbijt was erg goed verzorgd en uitgebreid. Alles wat je zou verwachten van een ontbijt was er. Broodjes, pannenkoekjes, bacon, ei, croissantjes, chocobroodjes en ook wat luxere producten zoals zalm en macarons. Lekkere verse jus d’orange en koffie.
Datum van verblijf: februari 2023
Stel Max-en-Shauny een vraag over Ambiotel
Hotel ligt centraal, parking dichtbij, mooie verzorgde kamers met mini-bar, ontbijt was uitgebreid, vers en lekker, goeie koffie, vriendelijk personeel. Restaurant en terras zijn heel uitnodigend en goed verzorgd. Aanrader!
Datum van verblijf: januari 2022
Stel SandyC3172 een vraag over Ambiotel
Goed hotel, top ligging om Tongeren te bezoeken. Parking bij door tussenkomst hotel gemakkelijk en voordelig. Heel lekker ontbijt, goede bedden, mooie kamer. Door zijn centrale ligging vind je overal in de buurt bistro's en restaurantjes.
Datum van verblijf: mei 2021
Stel Wander64527052809 een vraag over Ambiotel
Genoten van begin tot einde. Uiterst vriendelijke bediening, voortreffelijke maaltijden, lekker ontbijt. Super ontvangst! Kamer netjes. In het centrum van Tongeren, op amper 5 minuutjes wandelen van de grote markt. Een aanrader! Ook parking(betalend) heel dichtbij.
Datum van verblijf: augustus 2021
Stel NoelDegryse een vraag over Ambiotel