Vio.com
Beoordeeld op 9 september 2019

Fijne beleving en een vakantiegevoel.
Alles op-en-top in orde. Zowel het verblijf als het eten, verzorgt door de sympathieke eigenaars. Een aanrader. Wij komen zeker eens terug. Prima ligging voor wandelen en fietsen.

Datum van verblijf: september 2019
marica n, Eigenaar van B&B De Ruttermolen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2019

Ondanks dat we dorpsgenoten waren, hebben we jullie hier pas leren kennen. Jullie waren gasten die we graag zien terug komen. Super koppel die niet terug deinsde om een baby te troosten. Bedankt

Beoordeeld op 8 september 2019

Super mooie locatie, hier kom je tot rust! Genoten van de gastvrijheid, het heerlijke avondeten en een rijkelijk ontbijtbuffet . Heel mooie ruime kamers, met een heel goed bed! Hier komen we zeker nog terug

dank u

Beoordeeld op 5 september 2019

Niets is teveel gevraagd. Marica en Serge doen echt hun uiterste best om het alle gasten zo comfortabel te maken. Ook de mogelijkheid om 's avonds te blijven eten is zeker een pluspunt.
De gang tussen de kamers en de baan zorgt er ook voor dat je geen lawaai van de baan hebt.

Kamertip: een rekje om de valies op te leggen zou handig zijn.
Datum van verblijf: augustus 2019

Dank u Tine, en het leuke is.... je vertrekt en we kunnen al aftellen naar je volgende bezoek.

Beoordeeld op 5 september 2019

Overheerlijk genoten van al wat B&B De Ruttermolen te bieden heeft! Van het super lekkere ontbijt, met verse producten, tot de zalige maaltijden van Serge aan toe... Mogen we zeker het warme zwembad, de prachtige omgeving met molen, beekje, zitje... Zeteltje en biertje in deze mooie Limburgse streek niet vergeten! Wij kijken alvast uit naar ons volgend verblijf bij de heerlijk eerlijke gastvrijheid van immer vrolijke Marica en chef Serge !

Datum van verblijf: augustus 2019
ruttermolen, Eigenaar van B&B De Ruttermolen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019

Dank u, wij hebben op onze beurt ook genoten van jullie aanwezigheid. Geef ons roos princesje nen dikke knuffel van ons, ze heeft ons hart gestolen en ik vermoed van andere gasten ook.
Marica

Beoordeeld op 27 augustus 2019

Parkeren is geen probleem, je wagen staat netjes gestald op de privƩparking waar de alpaca's en schapen je meteen ook verwelkomen en wanneer je dan via het toegangspoortje naar binnen stapt waan je je meteen in Zuid Frankrijk of Toscane. De Jeker die rustig kabbelt, een mooi zwembad, een schaduwplekje onder de platanen of lekker onderuit in de lounge. En dan ben je nog niet eens ingecheckt ! De gastvrouw en gastheer, die je gerust bij de voornaam mag noemen ontvangen je hartelijk en begeleiden je naar je kamer. De kamers, vier in totaal, zijn gelegen op de eerste verdieping van wat eens de stallen waren. Mooie ruime kamer, super uitnodigend bed en een badkamer die misschien voor sommigen klein is maar alles heeft wat je nodig hebt, een goede douche en uitstekende badproducten. Marica en Serge geven je meteen ook uitleg over de omgeving, over de molen en het systeem van de honesty bar. Heb je ook het diner bijgeboekt dan kan je aperitieven rond 19 uur waarbij Serge al onmiddellijk hapjes voorziet. Wij hadden het geluk dat het hoogzomer was en we dus twee avonden op rij buiten hebben gegeten. Super gezellig aan ƩƩn grote tafel samen met alle andere gasten en dus ruim de tijd om een babbel te doen en andere mensen te leren kennen. Je proeft dat Serge een opleiding heeft gevolgd aan Ter Groene Poorte want het eten is verfijnd en zeer lekker. Na een verkwikkende nachtrust wacht het ontbijt in de ontbijtruimte, vers geperst sap, koffie, thee, chocomelk, diverse soorten brood, pistolets, croissants, zelfgemaakte confituren, allerlei soorten beleg, a la minute gebakken eitjes, yoghurt, fruit... echt alles is aanwezig.
Fietsen in de omgeving? Marica geeft je met plezier uitleg over de diverse fietsroutes in de buurt en de fietsen staan veilig gestald in de overdekte fietsenberging. Zelfgemaakte producten kan je ook mee naar huis nemen want die zijn te koop.
Er is ook een sauna aanwezig maar aangezien de zomerse temperaturen al meer dan voldoende waren hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Gratis wifi is ook aanwezig.
Het afscheid na twee nachten voelde aan alsof je afscheid nam van vrienden, jammer voor ons was alles volgeboekt want we hadden met een plezier nog een nachtje langer verbleven.
Een adres waar ze ons zeker nog terug zullen zien, temeer omdat er in Limburg ook zo veel te zien en te beleven valt.

Datum van verblijf: augustus 2019
marica n, Eigenaar van B&B De Ruttermolen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2019

Jullie aanwezigheid is voor ons de kers op de taart. Deze lovende woorden is de slagroom. Bedankt groetjes Marica en Serge