Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“reserveren is en blijft moeilijk”
Beoordeling van Le 54

Le 54
Geclassificeerd als nr. 4 van 86 Restaurants in Tongeren
Prijsklasse: € 23 - € 143
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
16 juni 2023 beoordeeld

Over het eten, niets dan goed. Ilse kookt voortreffelijk.
We komen graag, maar het valt op dat ondanks dat we ruim op tijd (april) gereserveerd hadden voor een 40 jarig jubileum vandaag te vieren, de reservatie gewoon weg was. We waren ruim op tijd met reserveren! Het lijkt erop dat reservatie ter plekke bepaald wordt wie wel en wie niet. Het gaat blijkbaar te goed. Jammer dat jullie geen geautomatiseerd reservatie systeem hebben dat gewoon noteert. Vraag desnoods een aanbetaling.
verbeter dit svp.

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
5  Bedank Armand L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (251)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 251 beoordelingen

16 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Het voorbije weekend een ontbijt gereserveerd bij Le54 te Tongeren. Zeer goed ontvangen door de gastheer. Het ontbijt was werkelijk TOP, en zeer vlotte en vriendelijke bediening. Al op vele plaatsen geweest, maar dit was op alle gebieden echt TOP, spijtig dat het zo ver van ons deur is. Als je een weekendje Tongeren doet, zeker hier reserveren voor een ontbijt. Mvg, Rudi

Datum van bezoek: januari 2023
1  Bedank Ruan1976
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 september 2022 beoordeeld

Le 54 is al jaren ons lievelingsrestaurant.
Aangename setting om te lunchen, zowel binnen als op het terras.
Lady Chef Ilse weet steeds heerlijke smaakcombinaties op het bord te brengen.
Alles in harmonie.
Alain is een fijne gastheer, met tussen de gerechten, regelmatig een plezierige noot.
Zeer goede traiteurdienst.
Hier klopt het totaalplaatje.
Bravo !

Datum van bezoek: september 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WillyL330
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 juli 2022 beoordeeld

De combinatie van de uitstekende keuken en de joviale bediening zijn het recept voor een niet te vergeten culinaire ervaring!

Elke keer weer weet Ilse ons te verrassen met haar superlekkere gerechten die de immer sympathieke Alain ons komt serveren.

Dit is het soort restaurant waar je nooit genoeg van krijgt.
Topteam, topfood en toplocatie!

Onze favoriet❤️

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank Davy2611
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 juni 2022 beoordeeld

Wij werden vriendelijk onthaald en genoten van een mooie tafel op terras.

Het voorgestelde menu was prijs/kwaliteit uitstekend.
We hebben zeker genoten en maakten een nieuwe reservatie!

Een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Guido M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le 54 bekeken, bekeken ook

Tongeren, Limburg Province
Tongeren, Limburg Province
 
Tongeren, Limburg Province
 

In Le 54 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.