“Vaut le détour !”

Prijsklasse: € 47 - € 132
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
24 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Excellente keuken. Gemoedelijke bediening. Klassieke keuken met af en toe een hoek af zoals de kalkoenbout gepresenteerd als een grote friet. Prachtig. Het lunchmenu ( all-in) is zeer scherp geprijsd. Michelin zou zeggen : vaut le détour. Een dagje gallo-romein museum met de mooie tijdelijke tentoonstelling en dan rustig tafelen in magis is een mooie daguitstap in Tongeren.

20 december 2023 beoordeeld

Een ware culinaire beleving . Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk personeel, ook vooral een ‘welkom’ gevoel.

3 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

De vorige keer dat ik deze zaak bezocht was ik aangenaam verrast, dit keer echter eerder ontgoocheld. Magis lijkt wat van z’n bezieling kwijt, alles is vrij routineus geworden en dat merk je in de bediening en de gerechten. Die waren niet slecht maar ook niet overrompelend lekker. Hetzelfde geldt voor de wijnpairing. Er is ook een non-alcoholische mogelijkheid die eveneens nog wat fine-tuning nodig heeft. Alles samen goed voor 3,5/5

27 november 2023 beoordeeld

Magis ligt midden in de stad en parkeren kan wel gemakkelijk in een van de zijstraatjes. We hebben hier zeer lekker gegeten met verrassende smaakcombinaties. Wat vind ik persoonlijk goed aan dit resto tov andere? Dat ze een all-in formule hebben. Dus aperitief, de 3 4 of 5 gangen, de aangepaste wijnen, de koffie met versnaperingen aan 1 prijs. Dus je weet op voorhand wat het je gaat kosten. Mijn vriendin drinkt geen alcohol en voor haar hadden ze telkens een bijkomende cocktail gemaakt.

Datum van bezoek: november 2023
30 september 2023 beoordeeld

Verschrikkelijk, peper duur in vergelijking met wat er op je bord ligt.
Geen haute cuisine, schijfjes tomaat met een schijfje ui overgoten met een in water opgelost bouillonblokje.
Een volgend gerecht een stuk vis, pladijs in de vorm van een 2 euro muntstuk, en dan doel ik hier de hoeveelheid vis.
Begeleidende wijn, met "werkt" hier met wijnen vanuit de streek. Help, dan mogen dat gerust goede wijnen zijn uit de streek.
In een betere brasserie in Frankrijk eet men veel beter en lekkerder voor minder geld. Ik zag toen ik vertrok sterren van de honger!

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer

Reizigers die Magis bekeken, bekeken ook

Tongeren, Limburg Province

In Magis geweest? Deel je ervaringen!