De positieve punten zijn de ligging midden in de stad, de ruime kamer en het ontbijt.
Al was het niet duidelijk waar je in de ontbijtzaal plaats mocht nemen omdat veel van de tafels gereserveerd waren en niemand je zei waar je mocht gaan zitten. De gereserveerde en de andere tafels stonden kriskras door mekaar. Je zag iedereen zoeken en er was dan nog zo weinig verlichting.
Voor ons was het verblijf teleurstellend. Reeds bij aankomst merkten we dat de kamer niet verzorgd was, het tv scherm was vuil en vies, in de lakens waren er gaten, het zwarte toilet leek niet proper, de koffietassen die klaar stonden waren niet proper.
's Avonds toen we het bad en de douche wilden gebruiken kwam er geen water uit de kranen. Toen we dit gingen melden aan de receptie kregen we als antwoord dat alle kamers bezet waren en we niet anders konden dan in deze kamer blijven. Dat als we geluk hadden de nachtwaker die om 22u kwam een technieker was. Die man deed zijn best en het bad kon gebruikt worden, doch de kraan van de douche bleek kapot en die probeerde hij voorlopig te herstellen. Een andere technieker ging de dag nadien de douchekraan komen repareren, maar die is niet geweest.
De 2de dag nam de kuisploeg alle handdoeken mee maar vergaten nieuwe te leggen merkten we toen we in de late namiddag terug in het hotel kwamen. Weer naar de balie waar we van het vriendelijke meisje een 'noodpakket' mee kregen.
Toen we uitcheckten werkte de douche nog steeds niet...
We voelden ons aan ons lot overgelaten en komen daar nooit meer terug!