José d

Super aardig personeel

4,0 van 5 bollen5 weken geleden beoordeeld
+ gastvrij, mooie kamers, gezellige binnentuin, eten was goed maar niet bijzonder, ontbijt in buffetvorm, diner is keuzemenu. Mooie omgeving om te wandelen/fietsen

- Lunch was al stipt om 12 uur. Zachte kussens

Tip: de basiliek in Sint Geertruide
Gereageerd 2 weken geleden
Beste,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, en bedankt voor jullie verblijf in het Eburon Hotel!

Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf!

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!
(Hopelijk) tot snel!

Team Eburon
Het meest centrale Boutique hotel in Tongeren.
0.3 km van Eburon Hotel - Different Hotels
Entrance to Indoor Common Area and Restaurant
6.2 km van Eburon Hotel - Different Hotels
Meer hotels in Tongeren bekijken
Beoordeeld op 30 oktober 2024

De positieve punten zijn de ligging midden in de stad, de ruime kamer en het ontbijt.
Al was het niet duidelijk waar je in de ontbijtzaal plaats mocht nemen omdat veel van de tafels gereserveerd waren en niemand je zei waar je mocht gaan zitten. De gereserveerde en de andere tafels stonden kriskras door mekaar. Je zag iedereen zoeken en er was dan nog zo weinig verlichting.

Voor ons was het verblijf teleurstellend. Reeds bij aankomst merkten we dat de kamer niet verzorgd was, het tv scherm was vuil en vies, in de lakens waren er gaten, het zwarte toilet leek niet proper, de koffietassen die klaar stonden waren niet proper.
's Avonds toen we het bad en de douche wilden gebruiken kwam er geen water uit de kranen. Toen we dit gingen melden aan de receptie kregen we als antwoord dat alle kamers bezet waren en we niet anders konden dan in deze kamer blijven. Dat als we geluk hadden de nachtwaker die om 22u kwam een technieker was. Die man deed zijn best en het bad kon gebruikt worden, doch de kraan van de douche bleek kapot en die probeerde hij voorlopig te herstellen. Een andere technieker ging de dag nadien de douchekraan komen repareren, maar die is niet geweest.
De 2de dag nam de kuisploeg alle handdoeken mee maar vergaten nieuwe te leggen merkten we toen we in de late namiddag terug in het hotel kwamen. Weer naar de balie waar we van het vriendelijke meisje een 'noodpakket' mee kregen.
Toen we uitcheckten werkte de douche nog steeds niet...
We voelden ons aan ons lot overgelaten en komen daar nooit meer terug!

Datum van verblijf: oktober 2024
Yannick Knapen, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Beste,

Bedankt voor het achterlaten van deze review, en bedankt voor jullie verblijf in het Eburon Hotel!

Wat jammer om te horen dat niet alles naar wens was tijdens jullie verblijf, maar om deze reden waarderen wij uw feedback des te meer zodat wij deze punten kunnen verbeteren!
We zullen uw feedback intern opnemen met de relevante teams.

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen om jullie het "Different"-gevoel te laten ervaren.

Beoordeeld op 29 oktober 2024

Mooie ligging, dicht bij historisch centrum. Goed bereikbaar, prima te parkeren. Redelijk ontbijt dat bovendien slecht was georganiseerd qua beschikbare tafels. Slechte informatievoorziening op kamer.
Redelijk bed met (veel) te zacht kussen. Geen telefoon op kamer gevonden. Bedlamp defect; na melding wel actie maar geen resultaat (lamp bleef defect)

Datum van verblijf: oktober 2024
Yannick Knapen, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2024

Beste gasten

We nemen deze feedback ter harte en bespreken dit binnen de departementen om onze service te kunnen verbeteren.

Altijd welkom bij Different Hotel Tongeren

Beoordeeld op 28 oktober 2024

Kamer is ruim met hoge plafonds, een goed bed, een goede douche dus alles wat je nodig hebt is aanwezig. Kamers zijn ondertussen wel wat verouderd maar het blijft een mooi hotel met een fantastische ligging. Dus voor mij is dit hotel qua kamerniveau een dikke 4 waard. Het ontbijt was een groot fiasco op ieder vlak : geen borden, vrije tafels waren reeds ingedekt voor lunch of avond, van het beleg en fruit was er bijna niets meer over, eieren en spek waren koud, niemand kwam hulp aanbieden, enkel op vraag werden er croissants gebracht. Geen idee wat er misging maar dit was zeker zijn geld niet waard.

Beoordeeld op 28 oktober 2024 via mobiele applicatie

We hebben genoten van ons verblijf , alle personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wat erg fijn is dat je het gehele verblijf een vaste tafel heb in het restaurant. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd en van alles is er voldoende aanwezig. Het diner was lekker en zag er goed verzorgd uit, elke avond was er een keuze uit 2 menu,s. Waar voldoende variatie in zit. Er wordt elke dag een leuke activiteit georganiseerd waar je wel of niet aan mee kan doen. De kamer was erg ruim en alles was aanwezig wat een verblijf aangenaam maakt, vooral de dubbele regendouche met een heerlijke straal water. Het enige waar meer aandacht aan gegeven mag worden is aan het schoonmaken van de kamers.

Kamertip: Op de zondagochtend is er een leuke grote antiekmarkt rondom het hotel wat erg leuk is. De comfort kamers zijn echt de moeite waard,

Beste gasten

Dank u voor de mooie reactie op jullie verblijf in Different hotel Eburon.
Het is fijn om te lezen dat ons team vriendelijk en behulpzaam is. Onze gasten komen steeds op de eerste plaats.
Er is dagelijks de mogelijkheid om bij de receptie om aan te geven dat u wenst dat de kamer wordt schoongemaakt, wij doen dit met plezier. We denken aan de andere kant ook samen graag aan het milieu.

Met vriendelijke groet

Team Eburon Tongeren

Beoordeeld op 21 oktober 2024

De locatie is perfect, de lounge is heel uitnodigend om even te relaxen en iets te drinken, het ontbijt was uitgebreid en lekker. Maar helaas hebben wij 1 nacht niet goed geslapen door geluiden van de wc die maar door bleef lopen. Toen we dit meldden bij de receptie kregen we uiteindelijk een andere kamer aangeboden. Ook door werd onze nachtrust verstoord door geluiden, alsof er buiten met een cirkelzaag iemand bezig was.